|
Решение бытовых проблем Не вся жизнь в машине. Иногда что-то и дома сделать нужно. |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
13.08.2010, 16:30 | #126 |
Гость
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Помогите выбрать плиту!!!!!
А для чого землю до лічильника? Лічильнику потрібні фазний та нульовий,вони там є,хай і сидять собі. Єлектрики хай гуляють! Їхнє діло стерегти пломби ДО лічильника і на лічильнику. Після нього їх не хвилює.
Корпус щитка так само заземлений і "занулений",як і все інше в домі, додатковий провідник садити намертво на нього,та і все.Він не повинен нічим відмикатись,інакше- ідея захисту=0. Брати ніяк не менше 1,5 мм.кв Якщо на плиті намалювали на етикетці квадрат в крадраті,то взагалі нічого не треба. |
13.08.2010, 16:33 | #127 |
Гость
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Помогите выбрать плиту!!
Тобто просто зачепити провід за корпус щитка на площадці та завести в квартиру і обминаючи лічильник присобачити в розетку?
За таке по голові не отримаю? |
13.08.2010, 16:40 | #128 |
Гость
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Помогите выбрать плиту!!
За ЩО?? Ви ж нічого не крадете? Нікому не мішаете,якщо тільки під ногами не буде лежати.Тільки краще не причепити,а зробити правильно.Як для себе рідного.А як таки пральну підключали?
|
13.08.2010, 16:47 | #129 |
Гость
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Помогите выбрать пли
Я ж кажу — мені бригада робила. Просто поки ванну з туалетом робили — я вдома не жив (ну як без туалету то?). Тому не знаю як точно зробили. Зараз контактів не знайду їхніх щоб спитати. Та й навряче пам’ятають — бо то роки три тому було.
|
13.08.2010, 20:44 | #130 |
Гость
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Помогите выбрать пли
Шукати найкоротший шлях,тягнути дротика...
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме |
Опции просмотра | |
|
|