![]() |
![]() |
#851 | |
Гость
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
#852 | |
Гость
|
![]() Цитата:
Питання: як відремонтувати зараз авто щоб якщо мені пощастить мені це відшкодували? Чи краще не рухити машину поки? Скільки часу ті судові справи ідуть? |
|
![]() |
#853 | ||
Гость
|
![]() Цитата:
Цитата:
http://prostochat.org.ua/slavutka/1.jpg Ще пощастило неслабо.. Виходить тільки двері міняти.. |
||
![]() |
#854 | |
![]() Цитата:
Так и лыбился только? Никак не объясняя свое поведение? |
||
![]() |
![]() |
#855 | |
Гость
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
#856 |
![]()
Та то шо дед говорит, то куйня, у знакомого была такая же ситуация: дура сказала, шо она типа не видела и он проскакивал в правом ряду, когда она надумала туда перестроится, так когда тип пошел в ГАИ за справкой, то там было указано, что виновата дура.
Дед виноват 100%. |
|
![]() |
![]() |
#857 |
Длина: 497100мкм
Диаметр: 62мм
|
![]()
надеюсь, господа соберутся 06.06.08
|
![]() |
![]() |
#858 | |
Очень давно не заходил
Длина: 1000мкм
Диаметр: 0мм
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#859 | ||
![]() Цитата:
|
|||
![]() |
![]() |
#860 |
Гость
|
![]()
так як все на 2000???
постараюсь приїхати, давненько я вже не був... |
![]() |
#861 |
Гость
|
![]()
Підскажіть.
Як взяти кредит на авто, якому 11років? |
![]() |
#862 | ||||
![]() Цитата:
Цитата:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#863 | |
Длина: 497100мкм
Диаметр: 62мм
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#864 | ||
![]() Цитата:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#865 | |||
Гость
|
![]() Цитата:
довго чекав доки знайомий рішится продати. і накінець цей день настав а прокредитуватись неможу. Двигун після капремонту. машина небита. Самольот. а грошей невистачає. шкода якщо піде в чужі руки. |
|||
![]() |
#866 | ||
![]() Цитата:
Цитата:
|
|||
![]() |
![]() |
#867 | |||
Гость
|
![]() Цитата:
Власник передумав продавати ![]() |
|||
![]() |
#868 |
Гость
|
![]()
Продовження по справі ЗІЛа і Славути.
Прийшов мені лист явитись в суд на Ст. Бандери. Я приходжу, все чітко без затримок заходжу в кабінет. Тут мені показують мій протокол. Протокол складений на мене. і тут найцікавіше, текст протоколу: "Я, (моє ім'я) зчинив на дорозі ДТП по своїй вині і завдав великої матеріальної шкоди ЗІЛу. Я порушив такі-то і такі-то правила. Я .. Я Я.. і я хочу відшкодувати всі збитки із своїх грошей" і так далі багато тексту і знизу стоїть два моїх підписи чорною ручкою.... Кароче, народ, я в шоці. Я цього протоколу ще не бачив але на підробку підписів і такий текст і взагалі що протокол на мене відвертно не розраховував. Найцікавіше що другий листок із моїми показами теж в папці де написано те що я писав. Пані що читала текст теж посміялась і сказала що це дійсно схоже на якийсь жарт і що викличе того водія ЗІЛа ще в суд. А щоб я підійшов за 3 тижні знов. Так-то буває. Я розраховував на яккусь неправду ну але щоб такий такст від мого імені це вже зачіпило за довіру до наших держ органів... |
![]() |
#869 | ||
Гость
|
![]() Цитата:
Дивно те, що ЗИЛ був застрахований. Тобто мені дивно чому аж таку систему почали робити замість того щоб просто заплатити франшизу... |
||
![]() |
#870 | ||||
![]() Цитата:
|
|||||
![]() |
![]() |
#871 |
![]()
На мості по вул.Стрийській (біля податкової), затіяли зміну руху. Вже встановлені знаки заклеєні папіром.
Будьте уважні на дорозі! |
|
![]() |
![]() |
#872 |
Гость
|
![]()
27 буде перший етап змагань по емма.
тюнінг автозвук мультимедіа спл аерографія виставковий комплекс лемберг на б.Хмельницького |
![]() |
#873 | |
![]() Цитата:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#874 | |
Очень давно не заходил
|
![]() Цитата:
І цікаво знаки ставлять - ніби дорогу ремонтують, але знаки ставлять звичайні і ніяких натяків скільки часу буде діяти знак. Якщо про дороги, то також майте на увазі, що повністю перекрита вулиця Гуцульська (біля Приватбанку). Що чувати про Володимира Великого? обіцяли, що за 10 днів відкриють - сроки давно минули. І через левандівку міст закрили, зранку на городоцькій кашмар твориться. |
|
![]() |
![]() |
#875 |
Очень давно не заходил
|
![]()
Народ, як пережили вчорашню бурю? Всі живі-здорові? Машинки у всіх цілі?
|
![]() |