![]() |
|
|
#726 | |
|
Машина: Славка 2006р 1.2 110307 карб+гбо 1 пок. (томасето 07)
Длина: 8050мкм
Диаметр: 32мм
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
#727 |
|
"Nykolay" Будеш в Хмельницком,можеш позвонить,встречу и проведу не хуже ЖПС.0989444070 Руслан.
|
|
|
|
|
|
#728 | |
|
Длина: 87840мкм
Диаметр: 41мм
|
Цитата:
|
|
|
#729 |
|
|
Він мажор :smt033
|
|
|
|
|
#730 | |
|
Цитата:
|
||
|
|
|
|
#731 |
|
|
Так я у ментов и делал, хотя разницы не ощутил. Если бы не у ментов то наверное было бы быстрее, так как час времени потерял возле балбесов в будке.
|
|
#732 | |
|
Цитата:
|
||
|
|
|
|
#733 |
|
|
Приехал где-то в 12, уехал в 15 30. Просто потерял два часа на диагностике так называемой, а так всё бы оплатил и сразу к инспектору.
|
|
#734 | |
|
Цитата:
ок, только все переносится на следующую суботу(31 июля).
|
|
|
|
#735 | ||
|
Цитата:
. Так шо тут я "як всі" бля. Штраф... тут мій затуп, заплатив а в ДАІ чеки не заніс, відкрили провадження на удвоєну суму... ГеБеОо - 120 ТО+300 опосвідчення балона. Ну і в касу 178,13 - наєбали на податку, написали 50% :!: 60 грн, хоча мало би бути 30. Но вже хир з тими 30-ма гривнями. Мені цей мудак шо талони видає завернув заплатити в нього, шоб по банках не бігати - 367 грн. Я був просто в ахує. ДЩа і крім того - з ДАІ відправляють тільки в Брокбізнес - тільки там тіпа можна платити. Кажу дайте мені рахунок, я собі в приваті платити буду - нє, Приват нам грошей не перекидає... І того з тих 178 - 35 тільки за послуги банку. В Приваті би було б біля двох грн... Такий от бля ТО. А ше ж черги бля по сто душ, а ше дібілізм в документації... Є провадження виконавче - но нема протокола в ДАІ, в довідці він не виліз, зато аилізли ті які проплачені давним-давно... Це піздєц просто, емоцій масса
|
|||
|
|
|
|
#736 |
|
|
За то э шо вспомнити Артурчику
|
|
|
|
|
#737 | |
|
Цитата:
|
||
|
|
|
|
#738 | |
|
[/quote]ок, только все переносится на следующую суботу(31 июля).
Цитата:
|
||
|
|
|
|
#739 |
|
|
Я с тонировкой почти в ноль прошёл, причём очень просто, официально в кассу МРЭО 50 гривен и всё. У вас в районе жесть конечно, я ж писал я за всё заплатил 386 гривен включая тонировку ну плюс справка 60 гривасов.
|
|
#740 | |
|
Цитата:
|
||
|
|
|
|
#741 |
|
|
Когда платил в кассу меня девушка спросила, у вас тонировка есть? Я говорю есть, с вас 47 гривен вот и всё. Когда на липовой дигностике мне начали впаривать, что отсутствует сертификат, я говорю нифига себе я за что 47 гривен заплатил, вопросов больше не было. Может я и не прав но я так понял, что 47 гривен я заплатил как бы за проверку и разрешение. Так же проходили все знакомые и на Шкодах и на Таврах.
|
|
#742 |
|
Если тонировка шла с салона то просто берёшь сертификат на салоне и всё.
|
|
|
|
|
|
#743 | |
|
Цитата:
|
||
|
|
|
|
#744 | |
|
Цитата:
|
||
|
|
|
|
#745 | ||
|
Цитата:
З.І. фа-фа на перехресті Рибалка-Миру. З.З.І. Ігор то ти так людей полохаєш на Сковороди? :axe: Звиняй шо не відповів, мало лі хто до кого може маякувати :smt031 |
|||
|
|
|
|
#746 | |
|
Цитата:
Звіняй шо відразу не вметів,трохи був заклопотаний. |
||
|
|
|
|
#747 |
|
|
[quote="Vogel"
З.З.І. Ігор то ти так людей полохаєш на Сковороди? :axe: Звиняй шо не відповів, мало лі хто до кого може маякувати :smt031[/quote] Конечно Я Ну вот и встретились
|
|
#748 |
|
да-да))) знав би точно шо то ти - вискочив би на перехресті, а так боявся шо можут не поняти, як той чувак під пальмою))))) жаль ти того ха-ха не бачив)))
|
|
|
|
|
|
#749 |
|
|
И снова все в спячке
|
|
#750 |
|
та нє. я тут практично постоянно, ну хіба тиняюся десь по роботі, хант, ти і андрейка. русік і коля рідко, дініса обше не видно. всьо.
|
|
|
|
|
| Метки |
| Оазис, тавросборы, хотим ветку, хмельницкая флудилка, Хмельницкий, хмельницкие сборы, хмельницкое пифо |
|
|