ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > Бортовой журнал

Бортовой журнал Бортовой журнал

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 23.11.2006, 01:08   #1
Cayenne

Cayenne

Машина: Merida Matts
Длина: 6990мкм
Диаметр: 35мм
Отправить сообщение для Cayenne с помощью ICQ
По умолчанию Tavr 110218 `02 + ГБО

От.. тіпа почну... Купив так наобум, бо після того як попередній продавець сказав "вибачте продано" уже після того як зі мною про все договорвся, не хотілось ждати довго... навіть не дуже пробував його на ходу... їздить, цілий, люкс, 1.3 Покатить...

Ну і ніби покатив. Перша моя поїздка покиєву була кілометрів з 20, страшно, коліна дрожали, але якось доїхав...

Всього майже 45 тик пробігу... В додачу получив зимові Матадоровські шини, каністру тосолу і каністру масла ессо полусинтетіка...

Доїхав і почав уже детально обследувати що купив...
Значить виявлені проблеми:
- не працює лівий передній поворот (мабуть лампочка, бо ліва і права сторона моргає з різною швидкістю)
- на лобовому невелика тріщинка вертикальна, знизу, довжиною десь 20 см. не помічаю, не мішає...
- ліве зеркало не регулюєтся ручкою з салону.
- тріснутий бампер ззаді в результаті маленького удару, і уголком бампера зроблено невелику вмятинку і трохи сколото фарбу
- немає другої ручки щоб відкидати заднє сидіння :twisted: я її так довго шукав!
- треба підтянути ручнік...
- сильно свистить печка на 1 шій швидкості.. мабуть листям забилось... бо там їх багато лежить треба почистити...

Тепер те що сподобалось:
- так як раніше майже ніколи не сидів в таврії, порадував великий простір під ногами, я 186 см і люблю сидіти далеко...
- 1.3 двіг... нууу порівняно з 968 зазом просто ідеал
- дуже швидко звик до габаритів і не задумувався над тим щоб когось не зачіпити при перестроюванні і всяких там манЬОврах
- зняв чохли і під ними на своє здивування обнаружив зовсім чисту оббивку на сидіннях, поки що так і оставив...

Покатався ще раз по району...

ПОки що все устрайває.. правда може я ще щось не знаю :?
Изображения
Тип файла: jpg dsc01200-mini.jpg (77.1 Кб, 1370 просмотров)
Тип файла: jpg dsc01199-mini.jpg (81.2 Кб, 1284 просмотров)
Cayenne вне форума   Ответить с цитированием

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск
Опции просмотра