ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > Ремонт и обслуживание > Ходовая

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 29.12.2011, 20:15   #26
SergeySK
Забанен

Длина: 67370мкм
Диаметр: 0мм

Цитата:
Сообщение от martun Посмотреть сообщение
вклинюсь і я. мав такі діла після того як були поміняні незнаю я правильно сказати. в коробці короче є ведучий та відомий диски. давно це було. от тільки недавно ліз туди сам і виявилось що один з них необхідно центрувати спеціальним кілком відносно корібки передач. перший раз довірився поцанятам ібо сам не шарив. так ось вони тоді так наробили, же машина вперед зривалась в букс (щепа не притерлась я так думаю), а назад машинко вовтузило як дурнувату. заїхав на СТО. зібралась вся кантора подивитись як машін ковбасить на підйомнику. давай брати всілякі там аналізи. замінили всі подушки. вперед рве, взад ковбасить. чесно кажучи не знаю в чім була справа. поїхав від них п"яний і повний розпачу. так ось. рушав назад з оборотами, спалюючи зчеплення. за 2тис все пропало і стало як має бути.
наступного разу, мені повезло же пацанята були зайняті і мені довелось самому знімати коробку в силу віддавшому Богу душу вижимному підшипнику. (я мало геммор не заробив доки зняв корібку). так от тоді я з манюалів довідався, що там необхідно центрувати один з тих дисків. кілок від вісімки і все гаразд. забгали з батьком і я стікаючи потами щасливо виїхав з гаража. проблем не відчув ні туди ні назад. от тепер намічається 3тя заміня щепи та ревізія коробки. а всього то 60 штук.
просто розповів свій варіант вирішення проблеми
У меня такое впечатление что это Вы писали тоже не на трезвую голову...
SergeySK вне форума   Ответить с цитированием

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск
Опции просмотра