|
Бортовой журнал Бортовой журнал |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
26.01.2007, 15:13 | #1 |
Машина: Emgrand EC7-RV + ГБО
Длина: 6250мкм
Диаметр: 34мм
|
Славута 11030742 12.2006 р.в. /панакота/
Нарешті! Ще місяць назад і подумати не міг, що візьму машину, і на тобі 24.01.2007 взяв Славуту (16.12.2006 р.в.), преша МОЯ машина!
Почати думаю найкраще спочатку. Літом дуже хотів взяти таврон універсал, але так як нових їх не залишилось, прийшлось брати Славку, про що нітрохи не шкодую! Через фінансові труднощі, а також тому що на руках не було потрібної суми на перший внесок, почав шукати банк, де було б вигідніше взяти кредит (умова - без першого внеску). Обійшов кілька банків - у всіх дають кредит на авто без першого внеску, АЛЕ крім Таврій та Славут. В "Приваті" щ давали і на Славуту, тому вирішив оформлятись там. Ітак, взяв довідку про доходи, паспорт, ІПН і пішов в банк. Здається все зашибісь, доходу так-а-так вистачає для випплати кредиту, і тут на тобі, доходить до питання чи служив я в армії.. Кажу, що ще не служив, маю ще півроку відстрочки. Ось це все і перекреслило, поки немає військового квитка на руках ні про який кредит не може бути й мови... Ну що ж, раз така справа, я беру батька, кредит оформляємо на нього, і питання вирішене Від початку всієї возні і до моменту коли забрав машину пройшов приблизно тиждень. По витратах: 1246,96 КАСКО 1600 - реєстрація (1500 - реєстрація + 100грн за послуги мужичку, який ввечері приніс техпаспорт та номера ) 25 - аптечка 22 - вогнегасник 7 - аварійка техталон - 15+34+10,63+9+7,5 = 76,13 банк/нотаріус/цивільна відповід/страхув.життя - 165,57+34+132,66+360 = 692,23 ВСЬОГО - 3669,32 ______________________ + 1050грн. за антикор, сигналку ЦЗ і підкрилки. + 60грн - генеральне доручення. По кредиту - вартість Славути стандарт - 26 531грн. Виплачувати 5 років по 670грн. з копійками. Буду старатись виплатити раніше, щоб відсотки не переплачувати. Як вже написав вище, відразу на станції робив антикор, ЦЗ/сигналка, підкрилки. Робив знайомий, тому передпродажка зроблена на совість Блін, всю зиму не було снігу, і ось в день коли я маю забирати машину навалило... Дорога підмерзша, мафинка взута в БЦ-11, тому за 3 дні наїздив тільки 86км. Взагалі зараз стараюсь не виїждати без причини. Перші враження? Тільки позитив, правда ще й толком роздивитись її не встиг, по ходу буду відписуватись що і як. В планах - як тільки потепліє, зробити шумку та впритул зайнятись музикою. |
Опции темы | Поиск в этой теме |
Опции просмотра | |
|
|