ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > Автозвук

Автозвук Как сделать так, чтоб Ваш автомобиль "зазвучал"

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 13.02.2007, 13:34   #1
Cayenne

Cayenne

Машина: Merida Matts
Длина: 6990мкм
Диаметр: 36мм
Отправить сообщение для Cayenne с помощью ICQ
По умолчанию Моя полка під 6х9

Для того щоб вияснити правду про установку овалів в "жесткую" полку, ну і так як в мене не було полки взагалі, вирішено було її зробити самому. Проблем з фанерою не було взагалі ( Так як в мене дома в місті є цілий фанерний цех ). Взяв 1.5х1.5 м 12 мм фанери ( меншими не продавали). Заплатив всього 44 грн.

Так як полки в мене не було.. тому обвести контур на фанеру не виявлялось можливим - прийшлось вручну все міряти і прикидати загальну форму полки.

Поприкидав і почав вирізати... із за відсутності продвинутих інструментів все різав звичайною ручною пилкою, до того ж дуже тупою

Отвори під динаміки висверлював дреллю по контуру, потім рівняв інструментом типу напильника

Щоб полку можна було піднімати вверх - треба штирі на які вона б опиралась і крутилась. Знайшов 2 довгі шурупи вкрутив збоку і зрізав шапки, получилось ніби навіть акуратно так.

Ну і так як я раніше ставив ці динаміки в штатні місця, і позбільшував там отвори набагато, то треба було зараз поукріпляти боковинки щоб видержували вагу полки. Спочатку зробив маленький уголок і одну розпорку і на шурупи прикрутив до пласмасових боковинок. Стало краще але всеодно вся конструкції дуже "грала". Тоді зняв уголки і замість них вирізав куски подовше - які уже напряму упираються в задні стакани (на фотках контури перероблених уголків червоним нарисовані). Після цього дві боковинки стоять намертво Потім, з домопогою Тімікуса і СанСанича з Рівного, було куплено кусок карпету ( розмірів не знаю бо брали обрізки ) за 30 грн. і клеєм і маленькими "гвоздями" обшили полку ковроліном (фотки будуть потім).

Тепер про враження. Таки да ... небо і земля.... :shock: Спочатку думав зняти високочастоніки з динаміків... але послухав як воно все грає разом, - передумав. Передніх 4" взагалі не чути і високих тоді не буде звідки грати. Ну а баси ммм тут взагалі нема як рівняти з тим, коли динаміки стояли в штатних задніх місцях, тоді басів не було взагалі!

Ну от мабуть все.

Фоторепортаж: (хронологія знизу вверх... сорі забув що так добавляє файли)

Продовження фоторепортажу буде завтра
Изображения
Тип файла: jpg dsc01198_121.jpg (57.7 Кб, 735 просмотров)
Тип файла: jpg dsc01197_144.jpg (55.0 Кб, 734 просмотров)
Тип файла: jpg dsc01196.jpg (86.9 Кб, 732 просмотров)
Тип файла: jpg dsc01195.jpg (98.7 Кб, 733 просмотров)
Тип файла: jpg dsc01194.jpg (76.0 Кб, 732 просмотров)
Тип файла: jpg dsc01193.jpg (72.7 Кб, 732 просмотров)
Тип файла: jpg dsc01192.jpg (94.5 Кб, 732 просмотров)
Тип файла: jpg dsc01191.jpg (98.2 Кб, 731 просмотров)
Тип файла: jpg dsc01190.jpg (94.6 Кб, 732 просмотров)
Тип файла: jpg dsc01189.jpg (85.2 Кб, 732 просмотров)
Cayenne вне форума  

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск
Опции просмотра