ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Тавроклуб > Регионы > Запорожье

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 28.07.2012, 12:24   #11
ГОРЕЦЬ

ГОРЕЦЬ

Машина: танкопикап 1,3і
Длина: 12270мкм
Диаметр: 26мм

З часом вас таки вжарять на повну. Вам ніхто нічого не зобов'язаний нести і показувати прямо у ваше авто, якщо вам впадло переглянути надані докази вашої вини (які не можна технічно притягнути вам під ніс) - вперед, ваше право, але у інспектора є повне право накатати протокол, який ви під пишете чи ні. Далі справа техніки. Але якщо їм буде не впадло і це підпадатиме під статистику по плану - то вони накатають протокол, вкажуть дані прилада (сертифікованого) і збережуть запис, з часом отримаєте постанову або вже постанову з ДВС. Задумаєте оскаржувати, і що це дасть? Суддя бачитиме протокол з відмовою від підписа і надані докази вашої вини, що ви оскаржуватимете? Що вам не надали докази? Тут вже вам доведеться доводити що цього не було, а які будуть ваші аргументи?
Якщо гаєри кажуть глянути відео яке у них є, я би рекомендував таки піти і глянути що це за відео, чи знято воно на відповідну техніку і чи все там так красиво, якщо є нюанси (це в 99%), то спокійно повертаємось і з чистою совістю посилаємо їх в сад. А якщо тупо бикувати не знаючи на чім стоїш - то колись нарвешся. Я серед купи гаєрнівна таки знаю одного дуже грамотного і принципового, який якщо матиме відповідні докази, то 100% накатає протокол який фіг оскаржиш. Поки мене проносило, таки рідко порушую.

Последний раз редактировалось ГОРЕЦЬ; 28.07.2012 в 15:18.
ГОРЕЦЬ вне форума  
4 (6)

Метки
рас и два, Магистр на драгстере, отжал меточке, не слишком много рычите, перепись терпил, терпилы!1111111111111, терпилы-грызуны, Ден не терпило!рас

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск
Опции просмотра