ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Тавроклуб > Регионы > Запорожье

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 03.03.2015, 17:08   #11
nemir
Пользователь

nemir

Длина: 256480мкм
Диаметр: 45мм

Цитата:
Сообщение от vics13 Посмотреть сообщение
У мене роторник стоїть з 1998 року. 29 січня зняли його, бо прикопалися що виходить термін експлуатації. Почали парити що потрібно міняти на мембранник, бо згідно закону лічильник повинен приводити об"єм газу до нормальних умов, при цьому відсилали мене до якогось внутрішнього документу який говорив що потрібно саме мембранник.
Зі скандалом я витряс них копію цього документу. А там жирним виділено слово "рекомендується". Потряс їм перед пикою сертифікатами на Ямпільський роторник, написав заяву на 2 сторінки директору і усьо. Вже 8 днів у мене крутиться роторник.

От через отакі страшні картини із мембранниками у квартирах, яких я надивився у знайомих, яким його вже впарили, я пішов на конфронтацію із міськгазом. Виявляється роторники без проблем можна.
ага
видал у заказчиков аккуратненькие
У нас было 2 пакетика травы, 75 таблеток мескалина, 5 упаковок кислоты, полсолонки кокаина и целое множество транквилизаторов всех сортов и расцветок, депрессанты, а также текила, ром, ящик пива, пинта чистого эфира и 2 дюжины ампул амилнитрита.
nemir вне форума  
0 (0)

Метки
газ по 15, газовая камера, гас на говнотавре, Арсен вдувает Алевтине, Арсен и Алевтина, Винт вкинул гас на говно, гмошники-чмошники, калина-говно машина, Колина Онтона Дерьмище, Орсен мотун-тунеядец, таврия Винта ахуенна., таврия Винта какашке, таврия Винта тупо говно, ХАКЕР ГАЗОВЫЙ БАЛАБОЛ)), хацкер и гмо, упоротые вернулись, упоротые размножаются, упоротые не уходили

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск
Опции просмотра