ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Не автомобильные темы > Хобби > Дача, вилла, усадьба, плантация

Дача, вилла, усадьба, плантация Сад, огород, дом, конюшня, выбор лучшего невольничьего рынка, технологии строительства бомбоубежищ из навоза и веточек и многое другое - здесь и без мата.

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 11.05.2016, 19:01   #11
Michurin

Michurin

Машина: Славута 1.2L, 2004-го року народження, Рено Сандеро 1,4, 2011
Длина: 117180мкм
Диаметр: 37мм

У мене теж загальне напрацювання мотогодин уже близько 20 і мотоблок відчутно легше почав котитися, коробка і двигун працюють тихіше. Планую просапати картоплю і ще раз поміняти масло в коробці і двигуні. Першу заміну робив після 5 годин обкатки без навантаження - стружки було-о-о! У коробку, скоріше за все, через зчеплення у маслі ніяких антифрикційних присадок лити не варто. А от у двигун - ХЗ? Я в Славуту ще по старих цінах колись залив Лікві Молі кератек з розрахунку на 3,5л, а те, що залишилось, бУхнув у двигун бензогенератора. Дало воно там якийсь толк, чи ні, сказати не можу. Хотілося б вірити, що позитивно вплине на ресурс, хоча останнім часом РЕМ працює, як німецька залізниця , тому бензогенератор простоює. От якби точно знати, що у мотоблоці не нашкодить, а зменшить зношування і збереже моторесурс, то залив би якогось ХАДО - для того обьему масла, що у двигуні, одного тюбика вистачило б на 3 обробки.

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск
Опции просмотра