ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Не автомобильные темы > Курилка

Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 31.03.2021, 07:29   #11
AndrewK

AndrewK

Длина: 125770мкм
Диаметр: 47мм

Цитата:
Сообщение от Снофру Посмотреть сообщение
Вам просто пощастило потрапити в 98 %, радійте, а серед моїх знайомих і знайомих знайомих (близьких) все більше 2 %-вих.
Зараз, моя особиста статистика, що в Києві, що в Прилуках, доволі чітко корелює з офіційною. За останні два-три тижні злягла просто маса знайомих, деякі дуже важко, за близького друга і кумі дуже сильно переживав, ледь вилізли, а вам хоч в очі сци.
Бісять "ковідіоти"...
3 тижні тому знову всією сім'єю "відстрілялись". Початок стандартний: різко горло. Я навіть мав підозру на літр холодного пивка в вечері напередодні, але йух там ночував. Горло півтора дні, менший і дружина соплями мучились декілька днів, старший взагалі пост фактум сказав, що "було". Цього разу дружина найважче з нас всіх, був і гидкий кашель місяць часу, і нехватка повітря - прекрасно рішалось сальбутамол + АСС.
Хтось там питав чи я лікар? Ні не лікар. Але за життя медичного досвіду набрав більш ніж достатньо і та ж практика показує, що сімейний мені переважно треба хіба папірці за потреби виписувати. А мадярський сімейник зі мною навіть не пробував сперечатись, бо було купа випадків коли було так як я, а не він казав

Последний раз редактировалось AndrewK; 31.03.2021 в 07:31.
AndrewK вне форума  
0 (0)

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск
Опции просмотра