![]() |
|
|||||||
| Путешествия Описание поездок далеких и близких, главное чтобы на любимой машине |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
#16 |
|
Машина: пегасус)
Длина: 19600мкм
Диаметр: 39мм
|
вчора їздили в Бахчисарай, кримсько-татарський заповідник (ханський палац) та свято-успенський монастир
квиток в ханський палац 30 грн - дорослий, 15 - для студентів по набору групи в 20 людей екскурсовод водить по палацу, спочатку в жіночу половину потом в чоловічу разповідь екскурсовода майже не чув бо намагався щось сфотографувати в темних приміщеннях загалом доволи цікаво ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() невідомий татарін) ![]() потом накупляли всякого безладдя(типа сувеніри) перекусили в ганделику, сидячи на подушках їли димламу, юкфак аш и ще всяку херню) ![]() перекусили и поїхали в монастир, там нам на капот вискочила якась бабка, каже шо беріть мене з собою я вам все покажу за 70грн+10грн парковка ми подумали і взяли бабку, вона нас повела не тою стороною де всі ходять, а з протилежного боку, там справді відкривається гарний краєвид на монастир ![]() ![]() ![]() ![]() місцева творчість) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() бабка теж багато розказувала по дорозі, але я чув не більше половини виявляється на машинах и пішки в монастир ходять тільки лохи, ![]() нормальні люди літають вертольотом) при виході з монастиря побачили що вхід платний 20грн з дорослого знов понакупляли всякой лабуди и поїхали додому кстате удачно вибрали час для поїздки, в заозерному цилий день був дощ)
|
| Опции темы | Поиск в этой теме |
| Опции просмотра | |
|
|