ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Тавроклуб > Регионы > Винница

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 07.04.2011, 14:15   #11
e-sales
Гость

Цитата:
Сообщение от Alexxx_1982 Посмотреть сообщение
1. Піздновато і чітко день НЕ вказано!!!!!!! Ви на місці МОРОЗИТЕСЯ і не хочете зустрічатися, а нам за 100км на даний час -(18.30) їхати тупак+вартість бензуса, бо вам 2світлофора і 15хв і дома а нам із Монте їхати 2часа і ХЗ в якій годині доберемся. І взагалі вже 100500 раз говорилося ХАРОШ гнати (як бабка самогонку..), стосовно часу зустрічей!!! 17.30-18.00 ЗАКОН!!!!! І взагалі за подібні пости я просив вже модерів банити по-повній, або надати мені таку можливість, із метою присікання флуду і не потрібних постів
2. ХЗ по бажанню!!!
3. Спершу подивися чи є вона у тебе самого....
4. Буду бити - Не впевнений шо получиться, сільно сумніваюся !!!
5. Даний пост Є-салеса розціню як неконструктив, а його неявку 01.04.2011 на зустріч як забитий p.....s.
І надалі перед тим як писати подібну маячню тричі подумати про те що своїми словами він ображає честь і гідність і почуття тавроводів які знаходяться на значній віддалі від центру зустрічі, а саме м. ВІННИЦІ, і які б маючи можливість (фінансову), відвідували зустрічі щотижня!! Є-сало за базар отвічать нада!!!!!!!!!!!!!!!!....
7. Тавроводами із районів висувалася пропозиція зустрічі проводити і в суботу, так як деякі із них також до 18.00 на роботі і не мають змоги потрапити на зустрічі в пятницю на 18.00, тому пропонувалося як альтернативу суботу десь на 12-14годину дня - ВІДХИЛЕНО, забито ....й, проте Петроцентр 18.30 у ХЗ який день від Є-салеса має бути Законом, не впевнений!! Для гаранту закону є Товариші МОДЕРИ і їх слово має бути законом для ВСІХ. Неконструктивний бунт-ПРИСІКАТИСЯ!!!!
8. Висловив свою, НАШУ із Монте думку, так як подібні пости ображають Тавроводів які не мають змоги бути присутніми на кожній зустрічі, АЛЕ при нагоді не пропускають і вишукують всі можливості для того щоб на них потрапити!!!!!
9. І на останок вже обговорується можливість проведення глобальних місцевих зустрічей у м. ГАЙСИН, із часом гарантую шо вони можуть бути більш чисельніші за обласні. Так як навідь Андрій Сливка помітив шо Таврій І Славут у нас не менше ніж у ВАС.
Підтримую думку Алекса але не цілком. Зустрінемось поспілкуємось.
Думаю що це повідомлення не несе конструктиву,тому розмітстив його тут

Последний раз редактировалось e-sales; 07.04.2011 в 14:17.

0 (0)