ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Тавроклуб > Регионы > Винница

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 17.08.2011, 20:52   #1
_АНТОН_

_АНТОН_

Машина: Dacia Lodgy. Днепр 10-36
Длина: 12630мкм
Диаметр: 30мм
Отправить сообщение для _АНТОН_ с помощью ICQ
По умолчанию мій пепелац :)

вирішив создати свій бортовичок щоб не засирати теми своїми фотками
Начну з САМОГО начала мої машинки.Знайшов її мій одногрупнік зі Шпикова,показав фотки.вроді нормальна.поїхали з ФСВ(фсб) подивитись. ФСВ окрема подяка за все що зробив..приїхали вечером і нотаріус звісно вже не робив+хазяїн мав зранку їхати в москву+доверку не міг дати бо був 3 власником.написав росписку на бумажці(яка немала ніякої дійсності).
хазяїн в добавку до авто віддав 2 нових покришки САМУРАЙ(зимова).
в такому стані була як приїжали дивитись:

глину шо була по всій машині відмив з третього разу.

пригнав до ФСВ додому! тому що сігналка була відключина і не всі двері закривались.
насобиравши грошей поїхали з ФСВ в Хотин до 2 власника який дав доверку до 2017 року(перший власник хотів тільки переоформляти,доверку не давав).
Машина стояла...небуло грошей на страховку.... через тиждень була готова страховка+помаленько ремонтував(поміняв масло,відрегав клапана,ФСВ перебрав карб+кулісу відрегулював).на швидкості більше 80км починало дуже сильно руль трусити=замінив рульові наконечники(поставив КЕДР) відбрації припинились.
машинка була на ходу..і нада було переганяти в село бо місяць стояла у ФВс і місця багато займала.Загнав в село...машинка знов стала бо потрібно було АКБ.робота=новий акум))))
снявши пласмасові накладки на пороги побачив піну між аркою і порогом.+під накладками добре пороги погнили.
пізніше насобирав на пороги і арки(звіру спасибі шо виручив з порогами) відправив варити

після поварки машини поїхав на море.....гаманець став тоньшим
печка капала в салон...сняв повністю печку,перебрав,змастив,пос авив нові шланги(посадив на герметік).
підробивши трохи ...купив шумку...
в салоні снімав все до поварки шоб не мішало сварщику +знав шо буду шумку кидати:

кінець літа...роботи майже нема а машинку нада собирати.шумку автомобільну не брав бо виходило мені не по кишені.в епіцентрі єврорубероїд і ізолон(на форумі всі хвалять)+2 банки мастіки=500грн.
шумку зробив не повністю (50%)
фото по шумці :

ліва передня дверька мала великий люфт на петлях=поміняв на клапана..робота не дуже весела і потребує великого запасу ненормативної лексики...но воно того стоє.пізніше і праву дверьку перероблю.
приборку зняв бо двері так тяжко відкручувати(гайка заржавіла)+удобніше шумку клеїти:

а петлі то тяжко вибиваються

отвір для смазки вирішив сверлити зразу: 1)задири від сверла знімуться розверткою 2)налив переробку щоб коли розвертував постійно змастювалась розвертка.
за половину або порний прохід промивав розвертку в бензові щоб струшку змити.розвертка регулюється тому до потрібного розміру нада було зробити по 15-20 проходів.можна було відрегулювати щоб побільше металу знімало но неудобно розвертати в дверьці

пока що все.. з часом буду доповнювати.

встановлення та обслуговування кондиціонерів.

Последний раз редактировалось _АНТОН_; 06.11.2011 в 23:45.
_АНТОН_ вне форума  
2 (2)

Метки
вдуватель на колесах, прищепочка, он всем вдует