|
Законодательство и страхование Обсуждение юридических аспектов жизни автомобилиста, законодательства и страхования. |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
16.02.2012, 15:39 | #1 |
Машина: заз-1103
Длина: 1130мкм
Диаметр: 27мм
|
Деякі уточнення в страхуванні в залежності від реєстрації авто
Привіт колеги.
в мене виникло слідуюче питання. Проживаю в Київській обл., авто зареєстроване в Києві і знаходиться в мене по довіреності, є тимчасовий реєстраційний талон, який закінчується в 2014 році. Потрібно страхувати авто в найближчий час. почав цікавитись даним питанням, тому що після Нового року відбулися зміни. Стр компанія "ТАС" - говорять, що будемо страхувати по Київській реєср. (776 грн.), тимчасовий некатить. Хоча перед цим ОРАНТА - ні яких проблем (240 грн.). Дзвоню в провінцію - Хмельницька область (ОРАНТА) говорять приїзджай все зробимо (205 грн. зі скидкою) ї з їхніх слів слідує, що якщо не було б тимчасового то виписали б страховку в залежності від місця приписки. Думаю, де ж правда? 776 грн і 205 грн велика різниця, хоча в той Київ і не їждю, а експлуатується авто по області. Підкажіть, будь-ласка, як законо правильно. Тому що, якщо тимчасовий і приписка не мають ніякого значення, то мені дешевше буде переоформити авто на себе ( за попередніми свіжими підрахунками ~ 2000). Дякую. |