Цитата:
Сообщение от Oleh86
Перехвату там не було. Він потримав так кермо секунд 3-4 і повернув його назад на 180 градусів в початкове положення.
|
Вот Вы сами и ответили на свой вопрос. Входя в ЗНАКОМЫЙ поворот на 101% изученном кольце он на входе в поворот ОДИН раз повернул руль на нужный угол, а потом возвратил его обратно. Идеальное прохождение поворота. :!:
Цитата:
Сообщение от Oleh86
Якщо б він їхав не по автодромі, а наприклад по бруківці, і в цей момент одне з коліс вибило на ямі, не думаю що при такому положенні рук він зміг би втримати кермо, або вразі чого зробити швидко перехват, щоб повернути руль далі.
|
Если бы да кабы

Дальше Вы знаете.
Цитата:
Сообщение от Oleh86
Вважаю правильним тільки _переставляння_ рук при будь-якому повороті, щоб руки приблизно завжди стояли в положенні п’ятнадцять по дев’ятій, або за п’ятнадцять третя :-) Тому що тільки так одна рука зажди прямо і міцно тримає кермо, в той момент як друга переставляється...
|
ОШИБКА!!! При этом не поглядывая на руль Вы НИКОДА на будете уверены в положении ведущих колес, а в критической ситуации это может закончиться плачевно.
Цитата:
Сообщение от Oleh86
Швидше, напевно, тому що в мене нема гідропідсилювача і я так розслаблятися ще не навчився.
|
У меня тоже нет. Тут дело не в расслабленности, а в навыке (и его наработке).
Цитата:
Сообщение от Oleh86
А чому вибухнуло? Може в яму попало?
|
Читаем
http://www.mochanov.com/main.php?s=q...=questions.php