|
Технический тюнинг двигатель, ходовая, и т.д. |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
02.07.2007, 14:01 | #11 |
Гость
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Всім доброго дня!!!
OMARу: 1. ГТЦ 08 куплю і поставлю. 2. Зараз піду шукати тверезого токаря, щоб шайби виточив. 2.1. Стакани заварю але треба спочатку доїхати до сварщика. Роспорку поставлю, але нею треба розводити чи зводити стакани???????? як правильно її установити?????? 2.3. я пошукаю.......але це для мене темний ліс....... 2.5. Залишу 150мм 2.6. Купив всі чотири гранати від Таврії, хорошої якості, вже поставив. 2.7. Хоть шось правильно зробив 2.8. Я хотів би ковані ВСМПО R13 5J модель "Альфа", Резину Toyo або Nokian tyres 165\70R13 або 165\65R13 .... просто хотілось би щоб нічо ніде не затирало і щоб управління в машинкі помінялось в кращу сторону. 2.9. Пробувати крутити самому чи краще нехай зроблять коли буду розвал робити?????? Поставив ричагі з ввареною трубкою, буду ставити стабілізатор передній.(знов таки треба сварщика). А ще одне питання в мене виникло, чи могло щось в коробці нарушитись чи поламатись і т.д. коли вилізли полуосі з коробки, при працюючому моторі?????????????????? omar - дуже вам дякую за грунтовні відповіді, ви внесли ясність в багато моїх питань, ще раз велике вам ДЯКУЮ!!! |