ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > Законодательство и страхование

Законодательство и страхование Обсуждение юридических аспектов жизни автомобилиста, законодательства и страхования.

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 12.03.2008, 14:18   #1
Kropa
Очень давно не заходил

Машина: Славка
Длина: 2060мкм
Диаметр: 0мм
Отправить сообщение для Kropa с помощью ICQ
По умолчанию Розтолкуйте мої права

Їду у вихідні по трасі (Львів-Стрий), якраз після ремонту, ще немає розділювальних смуг. На ділянці, де завжди був односторонній рух (полоси з протилежними напрямками розділяє смуга лісу) стоїть невзрачний знак, видно поставлений нашвидкоруч тимчасово "обгін заборонено". Обганяв на цій ділянці вантажівку, яка ледве повзла. З-за кущів намалювався гаїшнік і перше що він мені сказав - "Ну все порушили, забираєм права на перездачу". Я кажу ок, порушив, виписуємо штраф за невірний обгін, аварійну ситуацію не створював. Причому відчуваю, що розводять мене (причому красиво так, розпитує, чи я знаю де знаходиться Мрев ДАЇ, другий який сидів в машині ще й підтакує), що немає права він забирати права на перездачу, але з іншого боку якось переживаю. Розтолкуйте хтось десь є така норма, що гаїшнік, за власним бажанням має право забрати права на перездачу.

Довго я з ними сперечався, навіть почав доказувати, що мол розмітки нема, знаку не видно зовсім і т.д., закінчилось все квитанцією на 8.50.
Kropa вне форума   Ответить с цитированием