ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Не автомобильные темы > Решение бытовых проблем

Решение бытовых проблем Не вся жизнь в машине. Иногда что-то и дома сделать нужно.

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 11.04.2008, 09:11   #1
Коляда
Очень давно не заходил

Машина: Славута 1,2Sб. FIAT NUOVO DOBLO Panorama
Длина: 1260мкм
Диаметр: 0мм
По умолчанию Як в мене кинули чимось важким на Заболотного.

Стою я значить вчора під парадним на Заболотного 100 і гружу в свою славку дощечки від розібраного шкафчика (друзі віддали на самовивоз). Нахилився я значить якраз з одною досточкою в габажнік і тут щось як БАБАХНЕ і щось на голову посипалось. Перша реакція, визираю з-за багажника і дивлюсь де що сталося. Ніфіга не бачу. І тут мої очі фокусуються на тому, що хвилину тому було моїм заднім склом. Все корочє в друзки. Повний салон скла. І на краю ляди висить кульочок з банкою важкенькою такою, яка в ньому і розбилася.
Шок.
Тіточки які стояли віддалік бачили як з одного з вікон (саме вікон, не зі сходовіих клітин) щось вилетіло (не запам"ятали з якого саме, але казують на діапазон поверхів 17-18 ).
Міліцію ждали 2 години. Приїхав патруль. Сфотографували, взяли мої "пояснення", оформили протокол. Дали свій контактний телефон і звалили.

Кілька місцевих крутилися весь час поряд і надавали щось на кшталт інформаційно-психологічної підтримки розповідаючи, що в цьому будинку вже чоловік з троє вбили, а якраз десь там, звідки ця біда летіла живе один чєл, який практично стопудово цю хрєнь і кинув (а сам він тіпа на випробувальному терміні). один з місцевих навіть чесно дочекався міліцію і дав свідчення по-моєму, за що йому респект і подяка.

Висновок 1-й. Могло бути гірше, якби прилетіло в лобовуху, або (не дай Боже) в голову (а голова була ну дуже близько, фактично її врятувало скло, як я розумію).

Висновок 2-й, у якому я прошу мене поправити, якщо я не правий. Машина застрахована, але сильно підозрюю, що вартість заднього славутівського скла до розміру моєї франшизи не дотягує. Може ну їх всіх нах? тобто і міліцію і страховиків. Більше зекономлю на відсутності страхових випадків. Щось мені слабо віриться що ентузіазма міліції вистачить, щоб збити з місцевого відморозка якихочь грошей в компенсацію.

Ангелохранитель стверджує, що такі справи приходять на дільничного, а за словами тих же ж місцевих, дільничний тамтешній зараз десь на підвищенні кваліфікації і з"являється неа дільниці з раз на місяць.

Таке.
Коляда вне форума