![]() |
|
Хобби Фотография, рыбалка, спорт etc. (Для девушек - вязание :)) |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#10 |
Таки модератор
Адрес: Майже Одесса
Сообщений: 56,528
Машина: Темно-сіра
Длина: 239000мкм
Диаметр: 59мм
|
![]()
Кислотність в наших краях традиційно знижували водою в сік, а коли перебродить, можна вапно, мармур- все, в чому багато кальцію, понижує кислотність. І багато не треба. Деякі те саме роблять глиною. Пробував, працює.
А от з добавлянням цукру кілька разів- не чув. Як варіант- сухе вино можна зробити сухим і солодким, додавши цукру після бродіння та витримки. Але це все- діло та смак кожного винороба.
__________________
Вы хотите поставить меня в тупик своими вопросами, а я вас поставлю в тупик своими ответами! |
![]() |
![]() |