ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > Тюнинг

Тюнинг Улучшение потребительских свойств автомобиля

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 10.07.2008, 02:54   #11
Grom_84
Гость

По умолчанию Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Сиситема динамічного надуву

У мене складається враження, що форумчани читать цю гілку і тихенько сміються....
На здоров"я. В тім я вже місяць активненько їжджу на рагульній (читай погано зібраній із підручних засобів скріплених за допомогою скотчу) системі динамічного надуву!

Про перші відчуття я вже писав. тепер відпишусь про позитив і негатив:
Треба робити нову фальшрешітку радіатора, бо через нинішню навіть з отворами ніфіга не дує. В ідеалі було б переробити капот на алігаторний тип відкривання і на місці петлі зробити більшу дірку для входу.
Більший діаметр заборника дасть змогу раніше стартувати системі. Передування не буває... Як вже писалося вище карбюратор дозує бензин пропорційно кількості повітря. невелике забіднення не суттєве.

Реально система починає працювати з 60 км/годину. До цього діє лише як забірник холодного повітря.

Найприемніше відчувається прискорення на швидкості близько 90 км/год, тепер можна красиво прискоритися!

Пробував ставити знімати решітку, різниця полягає в тому, що на більшій швидкості менше треба давити на газ. Зі швидкості 90км/год на 4-й передачі двигун не хоче гальмуватися... (Для довідки дросельні заслонки притерті і підігнані, якщо налити в обидва коллодязя воду, то з ІІ камери майже не сочится, а з І ллється тоненькою цівкою через отвір дросельного розпилення діаметром 0,8 мм)

Одним словом я дуже задоволений, буду перероблювати із застосуванням полімерних композитних матералів та сусіда зі сварочником.

Дякую всім хто в мене вірив, та всім хто казав, що не вийде без вашої критики я б не купив і не прочитав купу цікавої літератури!!!