ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Не автомобильные темы > Курилка

Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 31.03.2021, 10:22   #10
soladko

soladko

Машина: Слав.карб1.2гбочерепах поднятана1мм модерн-ван ред. от ?
Длина: 60960мкм
Диаметр: 30мм

Маю ще одне спостереження. Є країни з високою культурою масочного режиму, є з низькою, є країни з забороною продажу носків в АТБ. Так не коректно говорити, в тому плані що карантин або є або нема, але різні країни повводили карантин різного рівня, хтось півшишки, а хтось і досить багато. Жодна країна не ввела того самого медичного справжнього карантину, в сучасному світі це тяжко зробити. І що маємо? Я бачу відсутність кореляції карантинних мір та масочних режимів з результатами захворюваності. Навіть носки не допомогли. Плюс мінус в 2 рази це не результат. Мені це не дивно, тому що запропоновані методи це полуміра, вона не може допомогти. Це з розряду давайте робити аби хоть щось, коли треба робити чіткі речі, які недоступні. Якщо хлор розпилити в повітрі допоможе тільки протигаз. Не допоможе маска з будь-якою кількістю шарів марлі. Навіть на видох маска пропускає вірус, нема 100затримання. В мене майже не лишилося не коронованих друзів, а саме зараз батьки відходять від хвороби. Вакцини за новими штаммами апріорі не зможуть встигати, якщо не забити на дослідження їх впливу, плюс вакцину роблять коли новий штамм ВЖЕ поширився та вже циркулює. Ковідом боліють люди вже навіть і по третьому разу, тобто і вакциновані будуть і хворіти і переносити, тільки питання тяжкості ще маловивчене. Коли я бачу заголовки новин по типу нам треба вакцинувати весь світ - між першим та другим рядком я бачу багато нулів з кочергою вкінці рядка. Ну і просто майте на увазі, до недавнього часу саме наша країна мала максимально всеохоплюючу вакцинаціб населення від туберкульозу, в той же час вона була на першому місці по захворюваності цією хворобою. В мене один родич навіть вилікувався і ще років 5 після того прожив і помер від інших причин. Так, він був вакцинований само собою. Цей весь двіж з сидінням по домівках та масках має іншу мету, яку - скоро побачимо, але побачать тільки ті, хто бачить відсутність медичного значення цих всіх заборон. Хто вважає карантин в будь-яких проявах необхідним саме для боротьби з захвлрюваністю та думає таким чином уникнути можливості захворіти - так от не уникнете, натомість ви отримуєте обмеження, обмеження і обмеження. А ті хто мають загинути отримають обмеження+загинуть від хвороби.

Пс. Я просто написав свою думку. Дискутувати не маю часу, тому підтримати повноцінну розмову не зможу.

Последний раз редактировалось soladko; 31.03.2021 в 10:29.
soladko вне форума  
2 (2)