![]() |
|
Салон как улучшить интерьер и повысить комфорт |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Гость
|
![]()
Вирішив поставити парктронік на задній бампер. Побраузавши інет вирішив що один від другого парктроніки відрізняються слабо, після чого ознайомився із цінами. Тут я зрозумів, що на парктронік можна витратити стільки коштів, скільки є (є екземпляри за 500+ USD), тому вирішив не паритись і купити хвалений на форумах парктронік Doberman із м-ну Метро на 4 датчики.
0. Люблю їздити заднім ходом. У мене Славута і кажу відразу, що хоч досвід у мене невеликий але у славуті оцінити відстань стовпчиків всяких від заднього бампера дуже непросто. Якщо хтось каже що паркується по дзеркалах на Славуті - у нього просто легкий в"їзд на стоянки де паркується. В вікно видно високі речі. Низького там просто банально невидно як не крути. Звісно, слід додати що у мене тоновані вікна :oops: і ввечері це не так круто. 1. Перший екземпляр на другий день повернувся у відділ рекламації у той же Метро. Я увімкнув його в БЖ (БП російською) і все працювало крім лампочок які сигналізують з якого боку зіткнення. Наступний екземпляр тої самої моделі був цікавішим. Він працював. 2. Кажу відразу, ставив монітор парктроніка назад біля задніх динаміків (Славута) бо люблю дивитись назад коли їду назад. Все стандартно (повісив на живлення ліхтарів заднього ходу). 3. Дійсно приємно паркуватись біля вертикальної стіни. Це приємно коли тобі пікає і показує скільки ще сантиметрів залишилось (точність в такому випадку просто супер). 4. Дрібні предмети. От тут повна фігня. Ультразвук має свої обмеження. Якщо предмет відбиває його назад у сенсор - без питань, все супер. якщо маємо справу із трубою маолого діаметру - гниле діло. Якщо невидно проблеми а на парктроніку "залишилось 1 метр" краще вийти і переконатись чи є ще хоч 10см до зіткнення. Якщо у зимовій одежі підійти до датчиків вони помітять лише десь при 10см відстані тебе. Деякі речі які мають властивість не попадати у видимість через вічно теж не завжди потрапляють у видимість парктроніка. Враження: 1. Своїх коштів (220 грн + встановлення в суботу при -11С) воно коштує бо дає більше шансів побачити те чого невидно із вікна. ІМХО, для Славути це цілком необхідна річ. 2. Покладатись на точність вимірів парктроніка не слід і його бажано контролювати. От так. Тепер думаю, чи ті, що коштують на 50 баксів більше краще працюють. Не слід вірити форумам, якщо це форуми всяких Шевроле і Деву де народ купує всіляку фігню а потім всім розказує що у нього все найкраще. Є коменти? ІМХО, у нас всі надто економлять на парктроніках. Річ потрібна. |
![]() |