![]() |
|
Законодательство и страхование Обсуждение юридических аспектов жизни автомобилиста, законодательства и страхования. |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
![]()
Поможіть розібратись...
Є дорога де висить знак зупинка заборонена, висить над правою стороною дороги. Читаю про цей знак. 3.34 "Зупинку заборонено". Забороняються зупинка i стоянка транспортних засобiв, крiм таксi, що здiйснює посадку або висадку пасажирiв (розвантаження чи завантаження вантажу). Тут понятно... Але я стояв на тротуарі. Про тротуар пише ось що. 15.10. Стоянка забороняється: в) на тротуарах, за винятком легкових автомобілів та мотоциклів, які можуть бути поставлені на краю тротуарів, де для руху пішоходів залишається щонайменше 2 м; Я був на легковому, для пішоходів оставив 2 метри і навіть більше. Як це все зв'язати вкучу ? Що правда що якщо знак зупинка заборонена висить, то він поширюється і на тротуар ? Є свідок ![]() + в протоколі записав, що мене не ознайомили з правами і статтею (286 здається) і не поставив у відповідній графі підпис. В мене є шанси ? А то я щось в потерях... :?
![]() |