|
Регионы Обсуждение региональных проблем. |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
14.04.2009, 12:35 | #11 |
Re: Re: Re: Re: Re:
Так як по зборах в Тернополі видно, шо активність ніяка.... була пропозиція провести збори в цікавішому місті і місці....
Була пропозиція за Кам"янець - Подільський. Я наприклад за! Там реально є на шо подивитися.... замки, природа, ше 30 км і Хотин.... Тоже дуже цікаве історичне місто... Там знімалося дуже багато історичних фільмів. "Тарас Бульба" і т.д..... Думаю всім було б цікаво поїхати подивитися... + треба зловити хорошу погоду і класно віддихнути на природі, а можна і на Дністер поїхати... Є 1 дуже добрий знайомий Славутовод в Кам"янці який пообіцяв вот таке Ладушки!!! Приглашаю всех желающих на открытые сборы Тавро-Славутоводов в Каменец-Подольский. В программу постараемся включить: - экскурсию по Крепости (с гидом, подвалами, и восковыми фигурами Кармалюка); - выезд на природу (возможно Днестр) на шашлыки; - все побывают на самом высоком (52м) мосту в Украине - "Бегущая Лань"; - Фотки на фоне каньена реки Смотрич обеспечены; И еще много интересного (того что, я живущий в Каменце в силу привычки даже не замечаю Дату встречи оставляю открытой. обсудим и выберем удобное для всех время. Також є там хороша траса і зв"язки з ДАІ. Можна зробити міні Драг між Тавро-Славутами! Відписуємося хто за? |
|