![]() |
|
Технический тюнинг двигатель, ходовая, и т.д. |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
![]()
Думаю 99% юзерів дуже здивувалися коли побачили шо афтор такої тупакової теми - Я!
Але не тут то було. Просто хочу вам показати як тюнять ходову за допомогою проставок реальні пацани. ![]() ![]() ![]() Як ви замітили проставка ставиться тоже внизу, але не для того шоб підняти зад а для того шоб опустити! я б тоже не проти так зробити.... просто різати пружини - не вихід... міняється хід аморта і т.д.... Якшо треба виточити-зварити - це не проблема. Я можу зробити. Тим більше якшо будуть бажаючі то і пару комплектів.... Але тоді проблема як ше більше опустити перед..... в мене і так викинуті проставки і -0,5 витка пружини... але вона всьоравно висока.... думаю можна буде обрізати -1 виток.... але і то хз чи буде нормально і чи буде в рівень з задом.... але в мене без проставок і -0,5 витка зимова 165/70 затирала в поворотах.... такшо думаю якшо зробити -1 виток то треба буде на зиму ставити назад проставки.... І ше проблема з світлом фар.... чи не будуть вони світити в коцмос? чи при кожній заміні проставок і т.д... їздити на стенд і регулювати фари? п.с. для мене це не критично... я собі регулюю сам за пару хв.... кароче не всьо так просто.... хто шо думає? поради? пропозиції? реально - не реально? |
|
![]() |
![]() |