ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > Бортовой журнал

Бортовой журнал Бортовой журнал

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 06.05.2010, 20:51   #1
Danko

Danko

Длина: 2930мкм
Диаметр: 30мм
По умолчанию Заряжений Ламбо-Таурег

І так… по проханню багатьох одноклубників вирішив все таки завести бортовик…
Купив собі таврончика 2003року, в експлуатації з 2004, мотор об'ємом 1.3 по тех. паспорту(карбюратор) Сталась ця покупка 18 вересня 2008 року, після продажу своєї Ваз 2108 92 року...
Планів на машинку дуже багато, оскільки дуже люблю машини та зокрема Тюнінг.
Отже про мого таврона... Все почалось звичайно із здирання всіх шильдиків, одночасно білі поворотніки, та номер збоку "ALA Evolution"
Дальше пішли банальні речі для всіх тюнінгістів, отже привіз наступні девайси собі з Америки-
Кермо JDM
Ручку Кпп MOMO
Тахометр MacTools
Педальки Jacky
Приблизно в один і той самий час було встановлено розпорочку між стаканами+нижню розпорку ричагів, та фільтр нульового опору...

По музиці- Мав свій любимий магнітофон з вісімки Alpine 7894RB, в дверях поставив Prology Ecstasy '16' Фільтра MBQuart, та піщалки JBL... Саббуфер Dls OA12, і все це підсилювалось 2 підсилювачами Фірми SONY X-PLOD, поки що на цьому зупинився, так як того більше ніж вистачає...
Хоча для цієї установки прийшлось переробити карти дверей,звичайно великі подіуми, і тут не обійшлось діло без електро склопідіймачів...
Також великим продвігом для мене стали сидіння від Ford XR3 американця, з величезною боковою підтримкою...
Потім почалось шаманення карбюратора... + було зварено повний пряямоток - середня частина з гофрою, а кінцівка з роздвоюванням та двома наконечниками...
Було рішення прийнято вдосконалити щось з зовні, тобто зовнішній тюнінг, довго думав і вирішив всетаки переробляти капот. ТОчніше - купив славутовський капот, доварив БЕД ЛУК, та поставив повітрозабірник, для холодного впуску....
І зразу ж з тим... Червоним лаковим балончиком для фар були задуті Задні фари, Та чорним глянцем задуті корпуса передніх Фар.
Капот в колір кузова.
Вирішив ставити Ходову Ваз... відповідно було зроблено 4 перехідника, Куплено ходову від Ваз2108, та з пружинами я подумав прикупити щось пожосткіше, і це виявились пружини від Ваз 2111, машини-універсал,тобто розрахованої під велику вагу...А мої передні з 2 позначками пішли на зад. Всі 4пружини було підрізано під мій смак....
Прикупив собі відразу диски, такі, як хотів, мені дуже повезло за дешеву ціну їх купити... Але мав я таку мрію з дитинства, мати спортивну машину на золотих дисках, доречі все життя мрія про Імпрезу....
Изображения
Тип файла: jpg DSC00859.jpg (41.0 Кб, 75 просмотров)
Тип файла: jpg DSC00860.jpg (44.4 Кб, 84 просмотров)

Последний раз редактировалось Danko; 25.01.2011 в 22:54.
Danko вне форума   Ответить с цитированием