03.08.2010, 13:33 | #1 |
Гость
|
ДАЇшники, беспрєдєл, нічний Львів
:?
Винники. Біля 3.00 ранку, на крутому серпантині мене підрізає Джиллі (Д/З 6306), обганяє і пиняє жезлом. Всередині сиділо 4 гаїника, всі, крім водія, п'яні в драбадан. Сказали, що я п'яний і що я обкурений. Пов'язали в наручники, забрали машину. Мене на їхній машині на Наукову, моя перед нами їде з Мєнто-водієм. Заключення лікаря - Тверезий, вживаючий коноплю водій. В очах гаїшників вже не приховано видно "три полунички". Мене везуть на штрафплощадку. На слова, що я не погоджуюсь з тестом і хочу ще один у іншому місці - їх не цікавить. Після написання протоколу і опису автомобіля, я мав би бути вільним і у мене залишалось ще 1год - 1.5, щоб знайти незалежну експертизу. Дайці злякались, що я зараз це і зроблю - з криками "непокора", мене скручуюють і засовують у їхню автівку. Свободу я побачив аж на наступний день в обід. Тепер у мене немає прав, на мені висить куріння трави і мене чекає суд. Якщо я зараз роблю тест - юридичної сили він немає. Одже, друзі, слідкуйте за тим хто вас обганяє в ночі. І не пиняйтесь. Легше їм доказати, що ви не знали шо вони ДАЇ, ніж, що ви не курили / пили. |