ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > Ремонт и обслуживание > Электрика

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 07.08.2010, 11:52   #1
Kapi
Гость

По умолчанию Електрика -> габарити та задня щітка на таврію Люкс.

Добрий день!
Історія наступна:
Декілька тижнів тому в машині раптово стало чути паленим і з під капоту йшов дим, зупинився, зняв клему, затянули на сервіс (Львів, Пластик). Там зказали, що поплавилася вся проводка, бо десь ззаду замкнуло а запобіжник як завжди не перегорів, тай номінали чомусь там стояли вищі. На станіції машина стояла близько тижня, так як проводку до таврії люкс ніяк не могли знайти, нарешті передню частину знайшли у Львові а задню замовляли з Дніпропетровська.
Після доставки проводки, за пів дня машину "запроводили" і віддали, взявши 1500 грн за роботу.
Але ситуація не про це...
А про те, що як і після кожного ремонту на сервісі, щось але мусе не працювати, так і в мене сталося, непрацювало багато чого і радіо, і дачики, і панель приладів, і лампочки деякі не світилися. Я то всьо помаленьку виявляв, знаходив причину та нейтралізовував недопрацювання "мего" електрика з сервісного центру.
Залишилося наступне:
1)При включені кнокпи "габарити" задні світяться а передні ні.
2)Задня дощова щітка після вимкненя перемекача на кермі, не доходе до своєї старотової позиції, а зупиняється на тому місці, коли був виключений перемикач, таким чином, ніби просто відрубали живлення.
3)Лампочка сигналізації постійно світиться, от непамятаю точно, але здається мені шо раніше вона мигала.
Допоможіть розібратися.
Дякую!

П.С: Чому не має відповідної гілки форуму під назвою електроніка та електика?