![]() |
|
Решение бытовых проблем Не вся жизнь в машине. Иногда что-то и дома сделать нужно. |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
![]()
є така задача....
треба порахувати, на скільки зменшиться витрати на опалення/газ, якшо замінити систему (прості металеві труби, чавунні батареї, яка вміщає в себе 300 л води вроді :wacko_ok: ), на метоалопластикову, з новими євро батареями, ну я думаю ви зрозуміли про шо я.... просто люди вперлися шо: "чавунні батареї довше тримають і віддають тепло....." при цьому платять по 400 грн за газ..... зараз, коли ше не дуже холодно.... але блін, це ж скільки треба витратити газу/енергії, для того шоб її нагріти, і нагріти 300 літрів води в системі, шоб вони почали віддавати тепло..... а наскільки мені відомо приблизно така ж система опалення в сусідів але на нормальних трубах і батареях, має в районі 60-80 л води для орієнтації, будинок 5 кімнат, коридор, віранда, кухня, ванна/туалет батарей в будинку 9 шт. стандартних ше радянських чавунних важких батарей.... допоможіть, ато я в фізиці не дуже шарю.... треба порахувати скільки затрачається енергії на нагрівання , яка при цьому тепловіддача і результат від затрат.... |
|
![]() |
![]() |