![]() |
|
Законодательство и страхование Обсуждение юридических аспектов жизни автомобилиста, законодательства и страхования. |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#11 | |
Длина: 17480мкм
Диаметр: 36мм
|
![]() Цитата:
![]() 2. Заберите про "владни повноваження", если не можете четко указать где написано что инспектор не имеет права размахивать руками. Уверяю вас - имеет. 3."на всі мої аргументи, щодо того, що я маю право пройти ТО, згідно чинного законодавства, до 15.12.2010р." - укажите конкретно где такое написано. 4. Вставьте абзацы, читать не невозможно. 5. Заберите ЭТО " що з його боку виглядає як навмисна зупинка, яка мала на меті вже на місці, не давши мені зорієнтуватися, знайти якесь порушення і скласти протокол про адміністративне правопорушення " Где в ЗУ написано, что инспктор обязан вам давать "ориентирваться"? Да нигде. Вообще слово непонятное. 6."Шостак М.М. зупинив мене по «надуманій» причині," - это чего еще такое? Переформулируйте. В ПДД нет надуманных и ненадуманных причин. 7. "а не для даремної трати часу на спілкування з інспектором," - заберите хамсвтво. В ЗУ нигде не написано что инспектор не может с вами побеседовать. 8. Советую м/ш вынести в отдельную позовную заяву, которую рассматривать после окончания сроков оскарження этой 9."Отже питання адміністративної відповідальності особи регулюється виключно законами України та КУпАП, які не передбачають відповідальності за експлуатацію транспортного засобу з талоном ТО, строк (термін) дії якого закінчився" Предполагают уверяю вас. Сами же дальше и пишите "або не пройшли технічний огляд своєчасно (в установлений строк). А " Нонсенс. Вставьте абзацы. 10."з порушенням законів та в результаті зловживання владними повноваженнями," - опять какихто законив. раз написали и хватит. Нах.я отрывать суд от более важных дел на чтение вашей заявы. 11. я же писал, в первую очередь просить про "поновлення срокiв подаiчi" надо просить суд. После слова Прошу, этого я не увидел. Я бі на месте судьи блин отменил придравшись к какойто фигне, читать невозможно, а еще вы припретесь в суд и будете эту всю пургу нести. Надо блин четко формулировать и конкретно ваши прошения и четко опять обгрунтовывать почему суд должен, а вы рассказываете : Прошу розглянути даний позов на підставі ст.288 ч.3 КУпАП, яка прямо передбачає право особи оскаржити до міськрайонного суду постанову „іншого органу (посадової особи) про накладення адміністративного стягнення”, до яких належать і управління ДАІ МВС України та їх посадові особи. Зачем нужен текст выделенныйй жирным? Судья шо не знает почему она должна розглянуть позов?
![]() |