![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Таки модератор
Машина: Темно-сіра
Длина: 239010мкм
Диаметр: 61мм
|
Пробой? На куда пробой! Откуда же тогда сажа? Если пробой,свеча не работает,должна быть мокрая. Смесь обогащенная.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Забанен
Длина: 67370мкм
Диаметр: 0мм
|
Голимый бензин и вы мастера прекрасно все знаете и та свеча с пробоем так каковым наверное самая выносливая или еще какие то факторы на нее повлияли плюс возможно чуть позднее зажигание но если будет качественное топливо такого не будет просто будет перерасход!!!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Машина: Славута 1.2L, 2004-го року народження, Рено Сандеро 1,4, 2011
Длина: 117180мкм
Диаметр: 40мм
|
Вам справді цікаво чи, як обично? Якщо цікаво - тоді питання: чи бачили ви кришки трамбльора з прогарами у вигляді ліній вздовж поверхні кришки? Аналогічні поверхневі пробої, чи, якщо подобається, прогари, бувають на ізоляторах свічок наприклад, через мікротріщину на ізоляторі, через яку і спостерігається стікання заряду на корпус. І не обовязково свічка перестає працювать відразу, вона, як я і написав, починає працювати з перебоями, бо такий прогар шунтує іскровий проміжок і знижує вторинну напругу на електродах. При цьому вона не буде мокрою. В місці пробою ізолятор біліє через вигорання сажі. А те, що багата суміш, ніхто і не сперечається. Чи я десь написав, що описана проблема виникла через першу свічку? Я просто сказав, що вона працювать нормально не буде, бо сотню раз такі свічки бачив і викидав.
|
|
|
|
| Опции темы | Поиск в этой теме |
| Опции просмотра | |
|
|