20.10.2011, 17:23
|
|
Длина: 17480мкм
|
Цитата:
Сообщение от martun
доброго всім дня. також маю проблему. коротко. міняв дещо по ходовій, рульовій та інше. тормоза не чіпав, окрім направляючих супорта(можливо колодки поміняв місцями, чого я не памятаю). їх поміняв на нові. так ось. зібрав все це діло а педалька мягка, так ніби тормоза не прокачані. вечерком два раза прокачували і всеодно мяка. ізначально, коли замінив таврійський ГТЦ на ВаЗовський, вакуумник перевернув і прикрутив гтц. зазор між ними не виставляв. під рульом також педалю не регулював. але все було гаразд. педалька була більш менш тверда при гальмуванні. ефективність підвищилась коли колодки притерлись.
тепер ж не можу цього добитись ніяк. вже два дні парюсь. по диску видно що колодки прижимаються не повністю. можливо із-за зміни місцями. і ще здається що накат погіршився, так ніби колодки не розжимаються повністю. рідко тормозячи, зупинився, помацав-диски гарячі. але ж направляючі змазані, тож колодки мали б вертатись на місце. і таке от. що би ще таке вчудити щоб були тормоза?. в мене вони доречі після того як перейшов на 8му ходову в юз так і не тормозили. зад зрозуміло що був розгружений і блокувався а от перед ні. систему замінено з діагональної на перед-зад, оскільки при гальмуванні зносило в бік
|
Диск ровный + колодки новые + притереться должно. Так делали? Если нет - какого результата ожидать хотите?
|
|
|