ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Не автомобильные темы > Курилка

Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 10.06.2013, 15:24   #10
ZoZo

ZoZo

Машина: Renault Megane
Длина: 14580мкм
Диаметр: 33мм
Отправить сообщение для ZoZo с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от Lusi Посмотреть сообщение
Зозо, як на мене - то нехай я буду звабливіша з декольте і у короткій спідничці, ніж з виваленими цицьками і голою піською десь на нудистському пляжі.
Жінка цікава лише тоді, коли вона не розкрита. Коли груди прикриті. Коли родимка на шиї дає змогу погляду і уяві думати про те, що не показано. Коли коліна, обтягнуті спідничкою, дають уяві можливість думати про те, що там над ними.
А коли жінка вивалює свої принади на загальний огляд - це не жінка, а самка. Якій пофіг на всіх - і, передусім, на свого чоловіка, якщо він є.
Це ІМХО. Але якщо комусь це приємно - ну на здоров"я.
тоді як на мене знов подвійно - знач ти згодна шо можна собі дивитися на родімку на шиї і тихенько собі уявляти таке від чого Саша Грей прийде в шок це нормально, а бачити відкрите тіло і нічого не уявляти це погано? чому? і при чому сексуальність і нудізм? нудізм не передбачає сексуальності, це не мета нудізму. якби це була мета - то на нудістських пляжах був би тотальний і безразборний трах - всі ж голі, тільки й того шо всунути треба))) крім того повернуся до питання фізіології - чим відрізняється рука від МПХ і п"ята від лобка? як на мене, в цьому питанні самі послідовні радікали ісламісти - паранджу на себе і всьо вирішено. не видно ні рук, ні ніг ні їх форм. Крім того тут є ще одне питання - більша частина народу тут були в арміях вузах і тд і тп. Так вот - не знаю як де, а в наших двох общагах душ був общий - пацани ходили митися толпами, і ніхто не вмер. Так само в армії. Така ж ситуація в загальних дівочих душах - там нагота не вважається нудізмом. Ібо нема розділу по статях. Хоча затешися в купу миющогося народу гомік - ситуація приймає зовсім інший окрас. Тому з всіх постів можу зробити висновок - ті хто яро протівиться нудізму або бояться шо їх відтрахають, або вони бояться шо самі заразяться непереборним желанієм сіюмінутного перепіхону. Тобто сором не стільки відкритого тіла, скільки його бажань. Отаке моє ІМХО.
З.І. Я поїв. Поїду на роботу на траліку. Може там родімку якусь зобачу. І буду про неї думати. Думати. Думати. Дуу-у-у-у-у-умати. Аж поки рука не впріє))))
ZoZo вне форума  
0 (0)

Метки
голые копрогеи, гей+нудист+коперфильд, писькофобы

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск
Опции просмотра