![]() |
|
|||||||
| Бортовой журнал Бортовой журнал |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
#10 |
|
Помітив протікання гальмівної рідини через різьбу штуцера у місці його приєднання до ГГЦ.
Ось тут: ![]() ![]() ![]() Тут на форумі радять розвальцьовувати магістраль, або підкласти ось таку шайбу: ![]() Поїхав я на авторинок шукати мідну конусну шайбу. Хочу Вам сказати, що продавці, які займаються усіляким дріб'язком (шайби, гайки, болти тощо) роблять округлі очі, коли запитуєш у них про конусні шайби. Кажуть, що у них є лише конусні гайки. Обходивши увесь ринок, я зрозумів, що ідею з підкладанням шайби навряд вдасться втілити у життя. Треба шукати інше рішення. Аби не йти з порожніми руками з ринку, я придбав: Герметик Manol 9914 (червоний) ![]() Шайби різних діаметрів ![]() Приїхавши до себе на парковку (гаража у мене не має, тому доводиться усе робити на вулиці) почав думати, як можна вирішити проблему. Спочатку відкрутив трубку з ГГЦ, аби оцінити стан розвальцьовування магістралі: Стан розвальцьовування магістралі ![]() Стан розвальцьовування магістралі 2 ![]() Стан розвальцьовування магістралі 3 ![]() Стан розвальцьовування магістралі 4 ![]() Не можу сказати, що "головка" виглядає пошкодженою, або зношеною (принаймні візуально). Почав пробувати вирішувати задачу. Спочатку наніс трішки герметика на різьбу (на Таврофорумі мені, звісно, писали, що герметик у гальмівній системі — це тупак, але врахувавши усі "за" та "проти" все ж таки вирішив нанести трішки на різьбу). Результату не дало))) Йдемо далі. Раз конусну шайбу купити не вдалося, вирішив підкласти звичайну, попередньо надавши їй легкого конусного виду: Беремо шайбу та вставляємо у отвір шуруп, діаметр шапки якого більший, ніж діаметр отвору шайби ![]() Легенько б'ємо молотком по шапці... ![]() Шайба стає конусною)) ![]() Хочу сказати, що ця ідея повний тупак))) Ніколи такого не робіть, бо то дурня. Йдемо далі. Магістраль все ще протікає. Беремо звичайнісінький ковпачок для ніпеля й дістаємо з нього гумове кільце ![]() Одягаємо гумове кільце так, аби воно зайшло за головку гальмівної магістралі ![]() Ще фото ![]() і ще ![]() Вийшов такий собі маленький сальник. Знову наносимо герметик на різьбу. Слідкуємо, аби він не потрапив у отвір гальмівної магістралі! Далі міцно вставляємо магістраль у ГГЦ та закручуємо штуцер. Вуаля! Більше не протікає. Не знаю наскільки такий ремонт є довговічним та "правильним", але по факту протікання більше не має. Ось так!) |
|
|
|
|
| Опции темы | Поиск в этой теме |
| Опции просмотра | |
|
|