![]() |
|
|||||||
| Салон как улучшить интерьер и повысить комфорт |
|
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
Жаль не вдається
Тільки заставка ![]() Шильд відключений, тільки ардуіна і вайфайка Хоча якійсь дані предаються на відєднання РХ ТХ реагує і по планшету дивлюся 30 мб передав венатор_таврія Підкажіть куди далі копати Можливо проблема у планшеті, можливо якійсь налаштування ще треба зробити??? Можливо неправильно залив скетч??? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Вся проблема була в скетчі
Скетч що вислав мені YaSerg не запускав програму тільки заставка ![]() Я вигрузив новий з compcar.ru сомпілював і залив в ардуіну і запустилось ![]() Тепер цікавить обмеження на демо версію в програмі чи в скетчі???? |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Але ж у мене все працює! І як це при відключеному шильді? Коли подається сигнал - зникає заставка і працює приборка...
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Цитата:
![]() ![]() ![]() Також я зрозумів що заставка зникає при подачі сигналу digitalInput[0] = 1 тобто запалювання ![]() ![]() а без цьго сигналу тільки заставка.... якось так...А так скетч робочий просто я трохи затупив ![]() Почав розводку шильда під ардуіну в протеусі Може в когось є готова розводка під ЛУТ????? Ще раз дякую YaSerg за пошивку ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
| Опции темы | Поиск в этой теме |
| Опции просмотра | |
|
|