![]() |
![]() |
#801 |
![]()
Кто хотел подседельники?
Динамики компонентные Helix DB 52.1 Делал (scvosniak). Продам за недорого в связи с тем, что ставить их уже некуда ![]() |
|
![]() |
![]() |
#802 |
Гость
|
![]()
Радий бачити тут львів'ян !
![]() Хочу найближчим часом стати славутологом ![]() Як у нас у Львові логічно знайти Славуту за об'єктивною ціною і щоб не потратити купу грошей на деталі після купівлі самого авто ЗАЗ Славута? Орієнтуюсь на 2003 - 2004 рік випуску.. Порадите щось? |
![]() |
#803 | |
Гость
|
![]() Цитата:
Цікава Ваша точка зору: Якого віку Славуту ефективно брати? Чи тут все від факторів залежить? |
|
![]() |
#804 |
![]()
Від року випуску не так багато залежить. Залежить від того, який в ней був господар. Якщо досвіду купівлі БУ не маєш - звернись до того, хто має або купляй нову в салоні і пиши історію машинки з чистого листа.
|
|
![]() |
![]() |
#805 |
Длина: 497100мкм
Диаметр: 62мм
|
![]()
йес!
|
![]() |
![]() |
#806 |
![]()
Ну как встреча прошла? Кто был? Я не осилил - башка болела.
|
|
![]() |
![]() |
#807 | |
![]() Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
#808 | ||
![]() Цитата:
![]() Да, у меня тоже 11194! |
|||
![]() |
![]() |
#809 |
Гость
|
![]()
Так що було, каву пили? А то я рванув зразу після роботи в Буковель сезон закривати.
|
![]() |
#810 |
Гость
|
![]()
Люди добрые подскажите где у нас можно нормально отрегулировать карбюратор и зажигание толково. Когда и где будет встреча тавроводов?
![]() |
![]() |
#811 | |
![]() Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
#812 |
Гость
|
![]()
коли зустрыч? 8)
|
![]() |
#813 |
![]()
Хто знає у Львові толкових інжекторщиків,хто може зробити чіп-тюніг контроллера Мікас 10.3?
|
|
![]() |
![]() |
#814 | |
Очень давно не заходил
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#815 |
Гость
|
![]()
Купити Тарію виявилось важче ніж я собі думав... Все або побите або гума вся гнила і авто восьмирічне...
За Кривчиці взагалі мовчу. За дві суботи побачив одну Таврію Нову і тітонька не хотіла казати скільки вона за неї хоче... Якесь у нас місто нестандартне чи я не туди дивлюсь? |
![]() |
#816 |
![]()
Привет вам тавроводы Львова из Запорожья .
Народ возможно занесет в ваши края , с кем можно будет связаться , или где вы и когда собираетесь? |
|
![]() |
![]() |
#817 |
![]()
2 softm
давай нверно свой мобильный , я как у вас буду то тебе позвоню , это наверно в первых числах апреля будет. Созвонимся , стыканемся , сфотаемся ![]() |
|
![]() |
![]() |
#818 |
Очень давно не заходил
|
![]()
У вівторок бачив аварію біля універу Франка - червона тюнінгована славута (з наклейкою tuning.lvuv.ua). Ніхто не вкурсі що з водієм і машинкою?
|
![]() |
![]() |
#819 |
![]()
ПривеД народ , 4го буду у вас . это вроде как пятница ,так что я даже попадаю к вам на встречу
![]() |
|
![]() |
![]() |
#820 |
![]()
не на машине. буду поездом и вечером домой, правда пока не знаю на скоко поезд вечером домой , но буду брать самый поздний , дабы с вами потрындеть
![]() |
|
![]() |
![]() |
#821 | |
Очень давно не заходил
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#822 |
Гость
|
![]()
подскажите адрес или телефон Олега с Зимной воды
|
![]() |
#823 |
Длина: 497100мкм
Диаметр: 62мм
|
![]()
Обязательно! Запорожца кто нибудь привезет?
|
![]() |
![]() |
#824 |
Гость
|
![]()
80677500357 :wink:
|
![]() |
#825 |
Бот
Длина: 22000мкм
Диаметр: 40мм
|
![]()
Львов, гостя примите?
Буду у вас в гостях с 14 по 19 апреля. Еду поездом. Днем буду находится на улице Промисловій 45, а поселюсь в готеле Волтер. Вечерком возможно буду на Левандовке, в районе ул. Роксоланы. Хотелось бы с вами встретится. |
![]() |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
Опции просмотра | |
|
|