![]() |
|
Технический тюнинг двигатель, ходовая, и т.д. |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#11 |
Машина: Славута 1.2Si
Длина: 1080мкм
Диаметр: 25мм
|
![]()
Володимир
Ну давай по змозі скину з програми Мікас-онлайн лог, може шось да покаже.. Я хотів замість трамблера зробити кронштейн який буде заглушка + тримач модуля запалювання, і нормально пластик поставити інжевий... __ Наразі при Gxx = 75 (збільшив тоді) всеодно пару разів глохла. І пару разів коли несильно трошки трошки на газ натискаєш іде не тяга а гальмування (як двигун заглушений). А тікі сильніше притиснув пішла набиратися.. І що цікаво, я звернув увагу що в основному погана робота двигуна на середніх температурах. На холодну і на гарячу при переході на ХХ не глохне. На гарячу тікі просадка є. На холодну тримає підвищені оберти. _ А лямбдарегулятор на всіх режимах корректує? Може бути таке що він з - за несправності погано корректує в якийсь бік, наприклад (кажу просто для прикладу) він при певному співвідношенні суміші повинен дати сигнал 0,5 В, а він дає 0,4 і мікас із за похибки цієї неправильно паливо росподілює (наприклад не додає).. ? Може заради експерименту дійсно спробувати збільшити і основну паливоподачу (наразі стоїть 185). Коли машина стояла в гаражі і були жахливі провали (на первах, коли форсунки були брудні, попарний вприск вимкнений), коли я ставив основну паливоподачу (експерементував) під 300 то провалу взагалі не було, а двигун розганявся дуже швидко... Або відключити лямбда-зонд і глянути як себе поводитиме... ? Заради експеременту... |
![]() |
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
Опции просмотра | |
|
|