![]() |
![]() |
#826 |
![]()
Был у вас ребята , Softm меня встрети л покатал по городу ,плохо только что поезд был у мя 17. 10 я бы подольше задержылся у вас.
Арсэн СпасИбо те за покатушки по городу Огромное!!! покатал порасказывал где че ![]() ![]() город у вас красивый , но дороги мрак ,а как паркуются вааапще отпад ![]() http://tavria.org.ua/forum/viewtopic...=702474#702474 вот в нашей ветке фоты ![]() |
|
![]() |
![]() |
#827 |
Длина: 5420мкм
Диаметр: 38мм
|
![]()
Шановні! Буду у Львові 12 - 13 квітня, підкажіть будласка що б таке подивитись у місті вашому, крім того що на землі стоіть ( музеї, собори, та кав`ярні)... ?
|
![]() |
![]() |
#828 |
Гость
|
![]()
Хто де у Львові заправляється?
Хто де у Львові знає де можна зробити за розумні гроші і чесно діагностику? |
![]() |
#829 |
Очень давно не заходил
Длина: 1000мкм
Диаметр: 0мм
|
![]()
Всегда пожалуйста!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Гость
|
![]()
ніколи нічого неробіть і некупуйте на Пластику.
|
![]() |
#831 | |
![]() Цитата:
2 года там по гарантии обслуживался и не был столь категоричным... |
||
![]() |
![]() |
#832 | |
Гость
|
![]() Цитата:
Кого там на место ставить? |
|
![]() |
#833 |
Длина: 497100мкм
Диаметр: 62мм
|
![]()
собираемся!
в виду празднично-выходного дня, осталось уточнить время |
![]() |
![]() |
#834 | |
![]() Цитата:
Предлагаю Славсько, ибо буду там в пятницу. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#835 |
Машина: Славута 1.3Li
Длина: 1500мкм
Диаметр: 36мм
|
![]()
Привет тавроводам Львова!
Еду сегодня поездом на пару дней во Львов. Если кому чего в пожарном порядке надо передать туда или назад - обращайтесь, попробую помочь. |
![]() |
![]() |
#836 |
Гость
|
![]()
Киявскага тортика передай
![]() |
![]() |
#837 | |
Машина: Славута 1.3Li
Длина: 1500мкм
Диаметр: 36мм
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#838 | |
Гость
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
#839 | ||
Гость
|
![]() Цитата:
Було так. В грудні я відчув, що переднім стойкам кранти. Своїх 48т. вони проїздили без нарікань. Та як завжди захотілося чогось кращого спочатку хотів усю ходову від вісімки. Потім взнав, що Сашка Зуб мій колишній сусід продає своє тавро. Він запропонував свою перероблену ходову (перед і зад дискові чи то 8 чи 10) диски ралійні легкосплавні, сидіння ріккаро, руль вихлопну, і ... за 1800 Думав я думав і вирішив краще вже тоді нову машину взяти і не кохатись. Але стойки міняти всеж слід було. І як завжди пішов до Світлани на золоту та з кращих порадила поставити каяби на пластіку за 100. Поїхав я на пластік. Там кажуть стойки 280 переробка 230грн і того ну трошки більше 100. Я погодився. записався на 14грудня . примусово помили зняли стойки . а щоб встановити каяби потрібно перехідники точити. Готових нема сиджу цілей день біля машини чекаю що виточать. ну а там походу майстеркаже треба корінні пітшипники пильники отбойнікі араз розібрали ходову давай і рульову перебирати. дочикався що виточили вставки поставили стойки ніхто їх ніколи не прокачує в них. зробили геометрію. в наряд дописали ще діагностику регулювання щепленя і ще всякого щоб вийшло побільше. на геометрії вирішили затягнути руль прицьому відірвали провід сигналу так і лишили. Короче в фіналі 100 це не за 2шт а за одну. та щей роботи з запчастинами на 100. сума >1500грн. в шоці але задоволений що вмене каяби я розраховуюсь і їду. Два тижні назад я почав відчувати, що ліве колесо бє в яму. попробував в ручну чи стойка працює. дійсно нетримає. Їду я на пластік прошу глянути до стойки і якщо потрібно замінити. У відповідь: та ви що каябу неможливо вбити у вас щось з ходовою. Знову примусово помили. Підняли на підйомнику з ходовою все гаразд . Майстер каже дійсно нетримає ідіть в гарантійний відділ. Гарантійщик павло їде зімною на обїзд замічає також стук зліва. приходять всі з гарантійного віділу натискають оглядають а стойка непрацює. кличуть самого старого начальника відділу якості . він попробува іпочинає мені розказувати що саме так має працювати аморт. а намої скарги на стук сказа що треба послухати на дорозі . А взагалі в приципі насміхаючись каже нащо я вчіпив нульовик і розпорку. Давай чіпатись що може стакани криві від розпорки . Давай мені втирати що нульовик нічого недає і суміш зним неправильно готується і не тої температури що треба. довго йому поянюю що проблем з двигуном нема проблеми зі стойкою. говорю їм що я член таврія клубу і не останій лапух в машинах. На що він мені саркастично відповів що я поганий член. Убивби його. а тут і обід всі срубались. прочекав обід їдем зним на виїз. А він овас все нормально хоч колесо і лупить в ями. каже в мене тоже так стойка має прокачатись а потім нормально буде працювати і т.д. я стого всьго уже починаю конкретно гримати по ямах. а відповідь а як виїздите яб в такі ямими вжиті не заїхав. Я вже був готовий його замочити. Приїхали ми назад. висновок з ходовою все гаразд. я почав піднімати кіпіш. кажуть ви якщо хочете то доведіть нам що вона погана. ЯК? поїдьте на БОШ сервіс зробіть діагностику стойок. Їду на БОШ на боші стенд показує ліва передня 65 права 11 зад 89 до 96 висновок пишуть заміна двох передніх стойок. Приїхав назад на пласік показую результати тесту а мені Ви знаєте а миїм не довіряєм поїдьте на Ніко захід до тогото і тогото чувачка він зробить правильний тест. ![]() Я почав шукати якісь важілі на них найшов вихід тільки на головного бухгалтера. п.Г. рука руку миє нічого непомогло всі на своїх місцях нікому нічого недоведеш Дзвоню в управління з прав споживача варінт СУД. Пишу офіційний лист зі скаргою. відсилають з ним до замісника голови правління. він також настою є на ніко. день закінчується цілуніч мучусь їхати на ніко заплатити ще 73грн чи збирати док на СУД. Зранку рішився їду на 9 на ніко. приїхав в двох словах описав ситуацію. посміялись що ще трохи і можна вже стойки купити. робим тест висновок заміна передніх стойок. Знов на Пластік. до зам голови а він мені Ми вам казали до кого підійти на ніко а ви просто зробили тест. у нас там є людина ми вам дали до нього телефон. А мої доводи що тест чесний що колеса я неспускав і дисками не товк їм по стенду неприймаються. ну все думаю прийдется тільки через суд іду в приймальню до голови правління писати ще одну заяву і зустрів голову він першу мою заяву уже прочитав перегляну тести на бош і ніко пообіцяв порадитись і приняти якесь рішеня після обіду . ЧЕКАЮ ![]() В 3 годині мене покликали зам і голова довга розмова що машина неексплутувалась згідно госту що внас ям багато що я напевноїзджу погано що диски вмене квадратні (уже і сфотографували). Що я їм виний як земля колгоспу . Що вони зроблять для мене халопа снізхожденіє і поміняють стойки. Але бл. мені вже мало заміни в мене всередені вже стільки злості і ... а вибачитись а сказати що вони неправі. день закінчився. їду на паску на розбитих стойках. Після свят приїхав ще втратив майже день . на заміну. ![]() |
||
![]() |
#840 |
Бот
Длина: 22000мкм
Диаметр: 40мм
|
![]()
Gare
За такие деньги...можно приехать в Харьков, купить, поставить и еще останется погулять и сувенирчиков прикупить. ![]() |
![]() |
![]() |
#841 |
Очень давно не заходил
|
![]()
Робив діагностику на боші? скільки коштує сіє задоволення?
|
![]() |
![]() |
#842 | |
![]() Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
#843 |
Гость
|
![]()
45
|
![]() |
#844 | ||
Гость
|
![]() Цитата:
|
||
![]() |
#845 |
![]()
був на Галичині-Авто те саме гів...
|
|
![]() |
![]() |
#846 |
Гость
|
![]()
Хто знає де можна поставити нову задню дверку на Славуту і пофарбувати?
(Мене протаранив ЗІЛ на Городоцькій....) Що за день.... |
![]() |
#847 |
Машина: ВАЗ 11117
Длина: 1480мкм
|
![]()
Такая зеленая славута и задняя левая дверка. ДТП около 11-00.
есть, правда подо Львовом (зато дешевле.) Красят хорошо. Пиши в личку свои данные. |
![]() |
![]() |
#848 |
Очень давно не заходил
Длина: 1000мкм
|
![]()
Предлагаю в таких случаях что-то типа того:
1. Демонстративно позвонить комуто из соклубников; 2. В разговоре с соклубником попросить групповой поддержки всех, кто сможет приехать (даже если на самом деле, никто не может ![]() 3. Пообещать козлам, что "ща тут толпа соклубников приедет, включительно с радио и ТВ журналистами, которые среди нас присутствуют ![]() В идеале, если таки пару машин приедут ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 | ||
Гость
|
![]() Цитата:
Я писав документ із інформацією про себе і подробицями ДТП де описав те що і тут. Із тим всім в ДТП був перший раз тому наразі нічого не знаю не записав. На днях зайду в ДАІ і перепишу всю інфу... |
||
![]() |
#850 | |
Гость
|
![]()
[quote="softm"]
Цитата:
Написав все в поясненні... Про 5 секунд і т д. ДАІшник 5 секунд пояснював що це важка машина і нею не так просто керувати. Гадаю, той водій ЗІЛа закинув хабар.. Гаразд, тоді буду їх штурмувати із тим завтра зранку. |
|
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
Опции просмотра | |
|
|