Цитата:
Сообщение от Petro
Ги. До речі, заміри робив по, фактично, ті й же дорозі, але трохи дальше Тернопіль-Бучач-Монастириська-Тисмениця
|
Я по Тернопіль-Бучач їхав тільки назад, і то тільки до Тюткова, дорогу через Зарваницю навіть не знаю з чим порівняти, особливо ту що Зарваниця-Бучач.
Цитата:
Сообщение от soladko
Владимир, а у вас напомните сколько зонд показывает?
|
В мене працює лямбдарегулятор в мікасі, напруга постійно скаче в діапазоні 0,1..0,9в. Коефіцієнт лямбдарегулятора приблизно 0,98 , спеціально зробив трохи менше одиниці щоби при переході в потужний резим додавалось більше палива. На холостому лямбдарегулятор не працює, то на прогрітому двигуні напруга на лямбді 0,7..0,8В. Днями запускав в гаражі щоби підрегулювати тиск редуктора, то газом не воняло, вихлопна чиста.
Кут запалювання в мене на 2,5 градуси більший від прошивки що використовую для 92-го бензину.
Цитата:
Сообщение от Petro
И какая резина? У меня вот ниже 6,4 нету, новая фулдаекоконтрол, а среднепоношенная фулда зимняя с елочкой почти на поллитра меньше расход....вот как-то так получается
|
Дев"ятирічна Белшиша Би-391.
Петро - на разных форумах все пришли к выводу, что 0,4-0,5 это никому не нужная лишняя трата газа, ну а прошивка само собой раньше углы нужны. Я когда на бензиновом положении трамблера пробовал - машиа тупее[/QUOTE]
Цитата:
Сообщение от Petro
До прошивки не полізу поки авто на гарантіі
|
То той космічний розхід був не для таврії?