![]() |
|
Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#10 | |
Машина: Slavuta 110308 1.3Si
Длина: 212950мкм
Диаметр: 40мм
|
![]() Цитата:
У мене їх 10. І ще їде 16 таких же і 6 1070ТІ. І я по своїх 10 бачу що навіть в одній партії вони усі різні. Ось чому магія і маги із ЛОХ.уа не для мене. Я довіряю тільки собі. Відносно плати за ваш хешрейт. Я сиджу на нанопулі який дає константну складність 10G. PPLNS оплата за знайдені і прийняті шари за інтервал часу у 10 хв. Буває 6 шар за цей проміжок часу, буває рідко і 36 і оплата відповідно пропорційно більша що легко перевіряється калькулятором. Тобто зріс хешрей у клейморі - пропорційно зросла кількість шар за добу і відповідно виплата. Раніше мінімальні 0,05 (з п"яти відях) для виплати набігали за 4 доби, зараз за 3 має набігти. За хешрейт нічого не платять. Пробував ефір на майнергейті. Етожесть... На моїй домашній R9 280X і 13 МХ складність міняється від 20М до 37М, шари пруть 2 штуки за 3 секунди. А вихлопу вдвічі менше наж на нанопулі із його 10G.
СМИ сегодня есть инструмент идеологии, а не информации. Главное в их сообщениях — идеи, внедряемые в наше сознание контрабандой. Последний раз редактировалось vics13; 28.01.2018 в 01:46. |
|
![]() |
0 (0)
![]() |
Опции темы | Поиск в этой теме |
Опции просмотра | |
|
|