ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Не автомобильные темы > Курилка

Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 03.06.2021, 20:48   #1
LegosX

Длина: 5530мкм
Диаметр: 32мм

Petro, уже говорилось, аналогия с пдр не катит, когда пдр изменят до такой степени что паски безпеки будут требовать хирургическим методом вшить вам навечно под кожу (ну вдруг чтобы вы не забыли ими когда-либо воспользоваться) и когда вы исполните требования таких пдр, вот тогда и будете кидать такие аналогии
LegosX вне форума  
1 (1)
Старый 03.06.2021, 21:03   #2
LegosX

А это вобще наверное ночной кошмар для Снофру и других комрадов - блогер з-за керма, да ещё и блондинко

https://www.youtube.com/watch?v=4mAJqpmyKJI

ну ладно хрен с ней что блондинко, но она ссылается на что-там большое и длинное в описании под роликом, нет времени, сейчас ещё не углубился в анализ. Может вы Снофру как любитель глубоко копнуть глянете что там? Вроде там ваши единодумцы и уважаемые эксперты, думка яких збігається з думками урядів і МОЗів нормальних країн
LegosX вне форума  
0 (0)
Старый 03.06.2021, 22:59   #3
Снофру

Снофру

Машина: Форд Фьюжен 1.4 2007г.в.
Длина: 13530мкм
Диаметр: 29мм

Цитата:
Сообщение от LegosX Посмотреть сообщение
А это вобще наверное ночной кошмар для Снофру и других комрадов - блогер з-за керма, да ещё и блондинко

https://www.youtube.com/watch?v=4mAJqpmyKJI

ну ладно хрен с ней что блондинко, но она ссылается на что-там большое и длинное в описании под роликом, нет времени, сейчас ещё не углубился в анализ. Может вы Снофру как любитель глубоко копнуть глянете что там? Вроде там ваши единодумцы и уважаемые эксперты, думка яких збігається з думками урядів і МОЗів нормальних країн
Тільки заради вас. Говнофорум багато з кого за роки зробив умовно нормальних людей (не з усіх, нажаль), спробуємо і вас навчити працювати з інформацією.
Відкриваємо посилання: "услышала от нескольких людей, которые с кем- то там знакомы", "сначала я думала, что это единичные случаи, ан нет, сейчас у меня ДВА лично знакомых", "мама одной из моих лучших подруг")))))), "я не врач и вообще далека от медицины, но насколько я поняла", "я ссылаюсь на мнение серьезного ученого, которая практикует иглоукалывание". Закриваємо посилання. Завіса
Снофру вне форума  
1 (1)
Старый 03.06.2021, 23:02   #4
AndrewK

AndrewK

Длина: 125770мкм
Диаметр: 47мм

Цитата:
Сообщение от Снофру Посмотреть сообщение
Тільки заради вас. Говнофорум багато з кого за роки зробив умовно нормальних людей (не з усіх, нажаль), спробуємо і вас навчити працювати з інформацією.
Відкриваємо посилання: "услышала от нескольких людей, которые с кем- то там знакомы", "сначала я думала, что это единичные случаи, ан нет, сейчас у меня ДВА лично знакомых", "мама одной из моих лучших подруг")))))), "я не врач и вообще далека от медицины, но насколько я поняла", "я ссылаюсь на мнение серьезного ученого, которая практикует иглоукалывание". Закриваємо посилання. Завіса
А давайте. Може заодно навчитесь аналізувати статистичні дані
В жодному разі не пропагую читання лютої антинаукової дичі. Істерики ковідофреніків, доречі, теж дич, часто антинаукова.

Последний раз редактировалось AndrewK; 03.06.2021 в 23:05.
AndrewK вне форума  
0 (0)
Старый 03.06.2021, 23:27   #5
Снофру

Снофру

Цитата:
Сообщение от AndrewK Посмотреть сообщение
А давайте. Може заодно навчитесь аналізувати статистичні дані
...
Поки ви не поясните надлишкову смертність в Києві в жовтні і лютому близько 25 %, не згадуйте слово "статистика" всує)))
Снофру вне форума  
0 (0)
Старый 03.06.2021, 23:56   #6
LegosX

Цитата:
не згадуйте слово "статистика" всує
Существуют три вида лжи: ложь, наглая ложь и статистика.(с)
LegosX вне форума  
0 (0)
Старый 04.06.2021, 07:45   #7
AndrewK

AndrewK

Цитата:
Поки ви не поясните надлишкову смертність в Києві в жовтні і лютому близько 25 %, не згадуйте слово "статистика" всує)))
Я вже все сказав. Визнайте свій факап і заспокойтесь. Ваш помісячний графік маніпулятивний.
Давайте графіки по кожній області окремо (з поділом на обласний центр і решту) помісячно (а бажано і потижнево) за 5 років і я вам ваш факап поясню

Последний раз редактировалось AndrewK; 04.06.2021 в 09:02.
AndrewK вне форума  
0 (0)
Старый 04.06.2021, 10:57   #8
LegosX

Цитата:
Давайте графіки по кожній області окремо (з поділом на обласний центр і решту) помісячно (а бажано і потижнево) за 5 років
Навряд ли даст. Раньше на сайте держстата всегда лежала информация с помесячными раскладками по годам. Сейчас зашел и не могу найти, или совсем убрали или закопали куда-то очень-очень глубоко

На всеобщее обозрение в архиве оставили только 20-21гг.
Снофру почему так сделано можешь объяснить?
LegosX вне форума  
0 (0)
Старый 07.06.2021, 00:30   #9
Снофру

Снофру

Цитата:
Я вже все сказав. Визнайте свій факап і заспокойтесь. Ваш помісячний графік маніпулятивний.
Сказали ви, дійсно, багато чого, але, як завжди, не навели ніяких фактів і посилань в підтвердження своєї версії, лише голословні ствердження. Якщо мій графік маніпулятивний, то наведіть приклад такого локального місячного збільшення смертності в одному регіоні , ну хоч би на протязі останніх п'яти років. В вас є 60 місяців, знайдіть таке зростання, думаю, це буде всім цікаво, та й для вас корисно, хоч раз, підтвердите свої слова фактами, може вам сподобається.)))
Снофру вне форума  
1 (1)
Старый 07.06.2021, 00:34   #10
Снофру

Снофру

Цитата:
Давайте графіки по кожній області окремо (з поділом на обласний центр і решту) помісячно (а бажано і потижнево) за 5 років і я вам ваш факап поясню
Я стверджую, що такого зростання смертності, як в жовтні 20 і в лютому 21 не було в місячному вимірі ні разу на протязі останніх 5 років, підтверджував свою думку графіками і даними держстату. Якщо ви не згодні, не соромтесь, викладайте свої дані.
Ви ж знаєте правила "Тягар доказів на тому, хто стверджує". От і поясните...
Снофру вне форума  
0 (0)
Старый 03.06.2021, 23:40   #11
LegosX

Цитата:
Тільки заради вас.
Да нахрен вы это видео капаете! Там копать нечего! Имелось ввиду то длинное видео на которое она ссылается!
Впрочем я уж досмотрел, дальше 42й минуты людям с обострённым чувством национальной гордости смотреть не рекомендуется, потому как кацапыепаные они и есть кацапыепаные, но нужно уметь абстрагироваться, в остальном думаю первые 42минуты сможете осилить. можно с 8й минуты начинать смотреть, но по поводу вакцинации у этого кацпаского шныря мысли один в один как у вас. И юмор в том что он вероятно показательно в прапогондонских целях провакцинировался ране а сейчас слег с ковидом.
То что говорит микробиолог интересно, реакция блондинко именно на то что она говорит.
LegosX вне форума  
0 (0)
Старый 03.06.2021, 21:24   #12
Petro

Petro

Машина: Сенс +ГБО 4 КМЕ, ФІОРІНО
Длина: 275660мкм
Диаметр: 48мм

Цитата:
Petro, уже говорилось, аналогия с пдр не катит, когда пдр изменят до такой степени что паски безпеки будут требовать хирургическим методом вшить вам навечно под кожу (ну вдруг чтобы вы не забыли ими когда-либо воспользоваться) и когда вы исполните требования таких пдр, вот тогда и будете кидать такие аналогии
Катіт. В даному випадку 146% Катіт. Це до того, чи уряд дбає виключно про благо наріду. Уряду потрібні робочі здорові платники податків. Саме тому карантин, маски і паски безпеки. Якщо платники податків порозбиваються в аварія чи перевмирають через пандемію, або масово заповнять лікарні - вони працювати не зможуть, ще й Лікуй їх. Саме тому тут інтереси громадянина і уряду співпадають. Але в альтернативно обдарованих рептилоїди і світова змова, тому доводиться застосовувати метод батога
2 (2)
Старый 03.06.2021, 22:42   #13
AndrewD

AndrewD

Машина: ГАЗ-24 (1981 г.в.); MB E320 W124; Славута 1.2L
Длина: 323770мкм
Диаметр: 43мм

Цитата:
Вам маску пришили до обличчя?
Це фашизм якийсь! У Вашого сімейного лікаря бува прізвище не Менгеле?
Старый 03.06.2021, 22:59   #14
AndrewK

AndrewK

Цитата:
Сообщение от AndrewD Посмотреть сообщение
Вам маску пришили до обличчя?
Це фашизм якийсь! У Вашого сімейного лікаря бува прізвище не Менгеле?
Ну взагалі то мова не про намордники, а про незрозумілу і потенційно небезпечну йухню, котру зібрались колоти всім
На намордники хто хотів вже давно забив, у мене дружина перший раз за рік вирішила проїхатись трамваєм (бо їй впадло було в центрі парковку шукати), то згадала, що забула начепити вже на виході. І фіг хто що сказав
AndrewK вне форума  
0 (0)
Старый 04.06.2021, 09:58   #15
AndrewD

AndrewD

Машина: ГАЗ-24 (1981 г.в.); MB E320 W124; Славута 1.2L
Длина: 323770мкм
Диаметр: 43мм

Цитата:
Ну взагалі то мова не про намордники, а про незрозумілу і потенційно небезпечну йухню, котру зібрались колоти всім
На намордники хто хотів вже давно забив, у мене дружина перший раз за рік вирішила проїхатись трамваєм (бо їй впадло було в центрі парковку шукати), то згадала, що забула начепити вже на виході. І фіг хто що сказав
Тобто, коли раніше без довідки про введення "незрозумілої куйні" дітей не брали до школи, то було норм?
Старый 04.06.2021, 12:13   #16
AndrewK

AndrewK

Цитата:
Сообщение от AndrewD Посмотреть сообщение
Тобто, коли раніше без довідки про введення "незрозумілої куйні" дітей не брали до школи, то було норм?
Раніше кололи цілком відому куйню, релізнуту по всіх правилах. Хоча враховуючи присутність на той час на ринку вакцин України індійського мультидозника з консервантом на основі похідних ртуті я цю куйню своїм дітям не колов. Це вже зараз можна в приватних клініках знайти необхідне належної якості. І якось мої діти ходили з "відмовою", магія напевне. Це вже потім в Європі отримали курс нормальних однодозників французького виробництва.
Між релізнутим по всіх правилах і прототипом різницю відчуваєте?
П.С. Доречі, так і не почув коментарів стосовно першого вакцинованого шмурдяком в UK, земля йому пухом.

Последний раз редактировалось AndrewK; 04.06.2021 в 12:18.
AndrewK вне форума  
0 (0)
Ответ

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск
Опции просмотра
Комбинированный вид Комбинированный вид