ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Не автомобильные темы > Курилка

Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 16.09.2021, 23:15   #1
AndrewK

AndrewK

Длина: 125770мкм
Диаметр: 46мм

Цитата:
Сообщение от Снофру Посмотреть сообщение
Я не давав посилання на держстат 30-40 років. Цих даних немає по відомим причинам, які не стосуються теми нашої розмови, точні статистичні дані смертності є десь з 50 років і по сьогоднішній день. І вони чітко говорять, що смертність абсолютна найвища з 1993 року, а відносна, в порівнянні з попередніми роками, бещпрецедентна з появи статистичних даних. 30-40 роки я навів, як приклад катастрофічних років для України, очевидно, що тоді смертність була вища, ніж від корони.

Якщо "случались", тоді чому смертність найвища з 40-х років? Якось нелогічно. Мені ваше "very high excess " ні про що, навіщо мені двигати там щось. Цифру, дату і країну в студію, де показники смертності перевищили 20-21 рік!!! По Німеччині я вже вище викладав дані, смертність безпрецедентна.
Пане балабол, як там смертельний січень 2019 поживає?
AndrewK вне форума  
0 (0)
Старый 17.09.2021, 19:06   #2
Снофру

Снофру

Машина: Форд Фьюжен 1.4 2007г.в.
Длина: 13530мкм
Диаметр: 28мм

Цитата:
Сообщение от AndrewK Посмотреть сообщение
Пане балабол, як там смертельний січень 2019 поживає?
Я ж пояснив в пості 3487, впевнений, ви його навіть не спробували проаналізувати. Багато букв?
Тоді, особисто для вас, коротко: його суперсмертельність є виключно в вашій голові, що доводиться статистичними даними. Не згодні? Місяць, рік, цифра, країна, коли смертність співмірна грудню 2020 року і квітню 2021.
Снофру вне форума  
0 (0)
Старый 17.09.2021, 21:28   #3
LegosX

Длина: 5530мкм
Диаметр: 32мм

Цитата:
Місяць, рік, цифра, країна, коли смертність співмірна.
Германия, наибольшее кол-во умерших
Январь 2021 - 106 435
Декабрь 2020 - 108 792
Март 2018 - 107 104
LegosX вне форума  
0 (0)
Старый 17.09.2021, 22:23   #4
Снофру

Снофру

Цитата:
Сообщение от LegosX Посмотреть сообщение
Германия, наибольшее кол-во умерших
Январь 2021 - 106 435
Декабрь 2020 - 108 792
Март 2018 - 107 104
Ні, не так. Смертність протягом року не лінійна (погода, мороз, сонце, вітаміни), порівнювати треба місячну смертність з смертністю в той же місяць за попередні роки. Наприклад, смертність березня в середньому завжди вища, ніж вереснева, див графік.
Спробуйте по Германії в такому форматі, буде об'єктивно: "Середня груднева смертність попередніх п'яти років 51 тис (47+48+51+53+54/5), максимальна 54 тис, мінімальна 47 тис, вилка 7 тис, максимальне відхилення від середньої 3 тисячі або 6%. Тепер грудень 2020: смертність 67,7 тис, перевищує середню попередніх п'яти років на 16 тис., відповідно, відхилення від середньої 31% ".
Снофру вне форума  
0 (0)
Старый 17.09.2021, 23:11   #5
AndrewK

AndrewK

Цитата:
Ні, не так. Смертність протягом року не лінійна (погода, мороз, сонце, вітаміни), порівнювати треба місячну смертність з смертністю в той же місяць за попередні роки. Наприклад, смертність березня в середньому завжди вища, ніж вереснева, див графік.
Спробуйте по Германії в такому форматі, буде об'єктивно: "Середня груднева смертність попередніх п'яти років 51 тис (47+48+51+53+54/5), максимальна 54 тис, мінімальна 47 тис, вилка 7 тис, максимальне відхилення від середньої 3 тисячі або 6%. Тепер грудень 2020: смертність 67,7 тис, перевищує середню попередніх п'яти років на 16 тис., відповідно, відхилення від середньої 31% ".
Дурню, там суміжні місяці. Хоча вам ковідошизікам сци в очі, то ви скажете, що то вакцина
AndrewK вне форума  
0 (0)
Старый 18.09.2021, 21:48   #6
Снофру

Снофру

Цитата:
Сообщение от AndrewK Посмотреть сообщение
Дурню, там суміжні місяці. Хоча вам ковідошизікам сци в очі, то ви скажете, що то вакцина
Який же ви тугий, просто жуть. Я кілька разів викладав графік місячної смертності. Забудьте про ковідні роки, візьміть звичайні: вереснева смертність мінімальна, в жовтні різко росте в усі роки. Вересень і жовтень суміжні місяці?
Снофру вне форума  
0 (0)
Старый 18.09.2021, 23:42   #7
AndrewK

AndrewK

Цитата:
Я б мінусував, все ж, 6 %, як звичайне коливання місячної смертності, 9 % то вище норми. Можете провести аналіз і розказати причини, якщо вам так цікаво.
Я би взагалі 5% мінусував. Але ж ми вже домовились, що січень-19 це норма
Цитата:
Це ваша особиста, нічим не підтверджена думка.
Простий приклад: в квітні 2021 смертність сильно надлишкова, в серпні 2021 смертність звичайна, а в жовтні-листопаді буде надлишкова (я 8). . Що не так з медициною, вона один місяць нормальна, кілька місяців не працює, а потім знов нормальна? Це ж, як мінімум, нелогічно.
З ковідом взагалі нічого нічим не підтверджено. Але ж ковідошизіки хавають.
Було б незле визначити що таке "сильно". І якщо в жовтні-20 було "сильно", то бажано пояснити і січень-19
Цитата:
Який же ви тугий, просто жуть. Я кілька разів викладав графік місячної смертності. Забудьте про ковідні роки, візьміть звичайні: вереснева смертність мінімальна, в жовтні різко росте в усі роки. Вересень і жовтень суміжні місяці?
Там взагалі мова про перший квартал була. Припиняйте фантазувати
AndrewK вне форума  
0 (0)
Старый 17.09.2021, 23:59   #8
LegosX

Длина: 5530мкм
Диаметр: 32мм

Цитата:
порівнювати треба місячну смертність з смертністю в той же місяць за попередні роки
кому треба? для чого треба? Какого хренуса мне нужно сравнивать декабрь прошлого года и позапрошлого, если в прошлом пришёл грипп и среднемесячная температура была -20 а в позапрошлом грипп не пришел и средняя температура была +6? Не, для ковидостатных махинаторов я понимаю сравнивать нужно так, но по факту в истории случались кабздецы и ранее не однократно, просто до такого явного ковидофашизма мирового масштаба не доходило, переживали без лохдаунов и ногу на горло людям так не ставили. У всей этой ковидной аферы проявляется всё меньше медицинского смысла и все больше побочных, которые видимо и есть основными причинами этого безумия.
LegosX вне форума  
2 (2)
Старый 18.09.2021, 21:56   #9
Снофру

Снофру

Цитата:
кому треба? для чого треба? Какого хренуса мне нужно сравнивать декабрь прошлого года и позапрошлого, если в прошлом пришёл грипп и среднемесячная температура была -20 а в позапрошлом грипп не пришел и средняя температура была +6?
Такі перепади погоди і грипу були ввесь час, але давали відхилення від середнього останніх років 4-6%, крім січня 19, звичайно ж, тоді було 9 %. А в квітні 2021 року було 40%. Відчуваєте деяку різницю? Ні?

Цитата:
Не, для ковидостатных махинаторов я понимаю сравнивать нужно так, но по факту в истории случались кабздецы и ранее не однократно, просто до такого явного ковидофашизма мирового масштаба не доходило, переживали без лохдаунов и ногу на горло людям так не ставили. У всей этой ковидной аферы проявляется всё меньше медицинского смысла и все больше побочных, которые видимо и есть основными причинами этого безумия.
Цифра, дата, країна, коли смертність, в порівнянні з попередніми роками, була 30-40% ? Давайте ваші факти
Снофру вне форума  
0 (0)
Старый 18.09.2021, 22:01   #10
Снофру

Снофру

Цитата:
Повторюсь... Спробуйте.
Снофру вне форума  
0 (0)
Ответ

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск
Опции просмотра
Комбинированный вид Комбинированный вид