Цитата:
Сообщение от кук
Напругу, струм в межах побуту- 600В, 10А, пищик, частоту має багато тестерів, пошук проводки- дешевше і зручніше інший прилад, якшо не дуже часто та глибоко рити; якшо глибоко та часто, треба мати активну пару- передавач/приймач, який коштує як тестер(м/метр) і теж не завжди справляється, особливо в бетоні. А БОШ чи подібне- треба кілька років шукати дроти, аби відбити вартість.
Є ДІММ740 з осцилографом, не такий вже і зручний, хоч і розумний та дорогий. Ото тільки коли до 400 мкФ деколи треба міряти.
Ну є ще режим ВАХ напівпровідників але тільки картинка.
|
Звісно, я розумію, що зараз багато тестерів мають багато спільних можливостей. А спеціалізовані девайси краще виконують покладені на них функції, ніж універсальні. Тому я тут і запитав - хто що може порадити з власного досвіду по принципу "найкраще за найдешевше". Мені ним не гроші заробляти, чисто для себе, для дому. Двоє форумчан відписались за одну модель - це вже як/не як, а показник.
Може, варіант і не найкращий на виході вийде, але порівнювати мені тільки з DT-832/838/830 з цифрових моделей. Тому, сподіваюсь, все одно буде краще.