ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Не автомобильные темы > Курилка

Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 11.11.2021, 22:12   #1
Kvarz
Пользователь

Машина: Джили МК ГБО4, Чери Кимо ГБО4
Длина: 508990мкм
Диаметр: 66мм

А как вы можете прокомментировать, что уже неделю, в клиниках на гособеспеспечении, прекратили делать анализ ПЦР пациентам, обратившимся по симптомам.
Я немного осведомлен по своему предприятию, а оно насчитывает 6500 сотрудников, что последнюю неделю, нет закрытых больничных с отметкой орви (ковид19).
Не является это, влиянием на статистические данные?
0 (0)
Старый 11.11.2021, 22:22   #2
Petro

Petro

Машина: Сенс +ГБО 4 КМЕ, ФІОРІНО
Длина: 275660мкм
Диаметр: 50мм

Ситуація дійсно дивна, щоб не сказати більше. Але пояснень може бути точно більше одного. Перше, нехай буде ваше про намагання маніпулювати статистикою. Друге може бути те, що просто тести в вашому регіоні закінчуються. Економоять. Ну забула ж маладая каманда закупити вугілля для ТЕС. Чи не можна припустити, що тести також банально Про 2. 71бали купити? Ну це як варіант
1 (1)
Старый 11.11.2021, 23:01   #3
Снофру

Снофру

Машина: Форд Фьюжен 1.4 2007г.в.
Длина: 13530мкм
Диаметр: 30мм

Цитата:
Сообщение от Kvarz Посмотреть сообщение
А как вы можете прокомментировать, что уже неделю, в клиниках на гособеспеспечении, прекратили делать анализ ПЦР пациентам, обратившимся по симптомам.
Я немного осведомлен по своему предприятию, а оно насчитывает 6500 сотрудников, что последнюю неделю, нет закрытых больничных с отметкой орви (ковид19).
В першу ж секунду в голову приходить версія, що тупо закінчились тести, з точки зору Бритви Оккама це набагато правдоподобніше, ніж те, що робити тести заборонили рептилоїди. Чи ні?)))
Непрямим доводом в бік цієї версії є саме державність клінік, адже, приватні завжди знайдуть де і за що купити тести, вони в цьому прямо фінансово зацікавлені.
Більше того, з точки зору адептів теорії змови навіщо занижувати статистику так складно? Можна ж просто намалювати будь-яку цифру. Нє?
Снофру вне форума  
1 (1)
Старый 11.11.2021, 23:05   #4
OL_75

OL_75

Машина: Була Славута 1.2L,2004г.,карб.
Длина: 177900мкм
Диаметр: 45мм

Цитата:
Сообщение от Kvarz Посмотреть сообщение
Насколько я понял, тесты (вообще) стали применять меньше. Пока вакцин в доступе небыло тестов применяли больше, просто как бы была другая тактика (назову это так)) нужно было выявить носителя и отправить его на изоляцию. С того момента как вакцины стали доступны в достаточном колличестве, тактика изменилась, все усилия направлены на вакцинацию. Логика в этом есть, человека который уже привит, нет необходимости постоянно тестировать.
И приход Дельты , тоже несколько изменил ситуацию
2 (2)
Старый 11.11.2021, 23:22   #5
Снофру

Снофру

Машина: Форд Фьюжен 1.4 2007г.в.
Длина: 13530мкм
Диаметр: 30мм

До речі, нинішній варіант локдауну мене, поки що, повністю влаштовує.
Оскільки, єдиний ефективний метод боротьби з наслідками Дельти це вакцинація, то принцип максимально душити невакцинованих правильний і таки працює. Купа моїх робітників антивакцинаторів, яка раніше постила в Фейсбуках картинки з літаком, з якого розпиляють Ковід (на повному серйозі), ломанулася вакцинуватися.
Минулого разу, при закритому метро я доволі сильно був фінансово виклався на доставку робітників на об'єкти: бригадири збирали і розвозили по домах, я давав кошти на топливо, регулярно перевозив когось на таксі.
Зараз озвучив, що в будь-якому випадку, аж до зупинки роботи, оплачувати чийсь ідиотизм я не збираюся, таксі за свій рахунок, пішки безкоштовно, а бригадири добровільно вакциновані, возити не будуть. Ефект більше 90%, лише один принципово проти, їздить на роботу на власному авто.
Снофру вне форума  
0 (0)
Старый 12.11.2021, 00:29   #6
AndrewK

AndrewK

Длина: 125770мкм
Диаметр: 48мм

Цитата:
Сообщение от Снофру Посмотреть сообщение
До речі, нинішній варіант локдауну мене, поки що, повністю влаштовує.
Оскільки, єдиний ефективний метод боротьби з наслідками Дельти це вакцинація, то принцип максимально душити невакцинованих правильний і таки працює. Купа моїх робітників антивакцинаторів, яка раніше постила в Фейсбуках картинки з літаком, з якого розпиляють Ковід (на повному серйозі), ломанулася вакцинуватися.
Минулого разу, при закритому метро я доволі сильно був фінансово виклався на доставку робітників на об'єкти: бригадири збирали і розвозили по домах, я давав кошти на топливо, регулярно перевозив когось на таксі.
Зараз озвучив, що в будь-якому випадку, аж до зупинки роботи, оплачувати чийсь ідиотизм я не збираюся, таксі за свій рахунок, пішки безкоштовно, а бригадири добровільно вакциновані, возити не будуть. Ефект більше 90%, лише один принципово проти, їздить на роботу на власному авто.
Мене теж все влаштовує. ГТ не користуюсь вже дуже давно, оплата в баксах, в заклади обмеженого доступу можу зайти в будьякі, надумаю їхати за кордон - куплю повний варіант.
AndrewK вне форума  
0 (0)
Ответ

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск
Опции просмотра
Комбинированный вид Комбинированный вид