![]() |
|
|
#11 |
|
285000 відремонтував спідометр добового пробігу. Дуже пагано обнуляв показники. Відламалась лапка. Підклеїв моментом, все добре стало.
Ніколи не обнуляйте показники добовика , натискаючи кнопку находу, може зламатись! Внутри - Спідометр:
Виникли проблеми в роботі двигуна. Глох, сіпався, погано заводився, то наче нормально робе, то знов проблеми. Візуальний огляд виявив , що лопнула трубка відбору картерних газів. Біля карбюратора. Поміняв. Завелась нормально. Проїхався, до заправки- нормально. Почав їхати від заправки сіпається! Почав пошуки далі. Міняв свічки, провода, комутатор, бігунок. Не допомогло. Розібрав трамблер. На датчику хола, розболтаний магніт. Так, що він вільно рухається вгору-вниз, і виймається. Промив місце спиртом, посадив магніт на поліуретановий клей, потім ще паяльником додав пластику з такого ж поламаного датчика. Поставив - все добре. Всі проблеми в роботі двигуна минулись. Попутньо виявив підтікання антифризу з під патрубків - підтягнув хомути. Зробив фото , як я закріпив жаровню, щоб не хиталася і не відпадала , я писав про це раніше. Внутри - Фото роботи.:
|
|
| Опции темы | Поиск в этой теме |
| Опции просмотра | |
|
|