ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > Бортовой журнал

Бортовой журнал Бортовой журнал

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 02.02.2023, 14:00   #11
Tavrolet

Машина: Найкраща
Длина: 20мкм
Диаметр: 0мм

Цитата:
Сообщение от Саныч Посмотреть сообщение
ніяких екранів немає і працює багато років без проблем. вірніше одна мпсз працює без проблем) у неї вже корпус почав розсипатися чи то від старості чи від вібрації, а от друга схожа на вашу (Славиного виробництва) почала вимикатися, схоже що десь шось почало неконтачити, але до того працювало як годинник без усіляких екранів
Слава відповів на мої запитання відправляй на ремонт. Я таким не дуже займаюсь, на ремонт відправляти, навчений вже. Плата вся у флюсі і дроти дуже тонкі, більша частина їх рвалася та обломувалася від одного погляду. Помив в ацетоні, спірті та воді, просушив, перепаяв дроти. Напруги всі є, нічого не підгоріло. Що це було я не знаю. Коротке замикання через вологу. Треба цю коробочку ставити в салоні. І взагалі, я не знав про існування Secu. Взяв би Secu 3T. Зараз простіше паливну систему на інжектор змінити, ніж купувати нове МПСЗ.

Перевірте масу, той болт під АКБ. У мене вже були проблеми з МПСЗ через поганий контакт маси на кузові. Пропадала іскра. Клацав клапан ХХ. Бажано б провести окрему проводку до блока МПСЗ, щоб виключити проблеми по живленню. Але це не наш варіант))

Последний раз редактировалось Tavrolet; 02.02.2023 в 14:50.
Tavrolet вне форума   Ответить с цитированием

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск
Опции просмотра