Цитата:
Сообщение от Саныч
ніяких екранів немає і працює багато років без проблем. вірніше одна мпсз працює без проблем) у неї вже корпус почав розсипатися чи то від старості чи від вібрації, а от друга схожа на вашу (Славиного виробництва) почала вимикатися, схоже що десь шось почало неконтачити, але до того працювало як годинник без усіляких екранів
|
Слава відповів на мої запитання відправляй на ремонт. Я таким не дуже займаюсь, на ремонт відправляти, навчений вже. Плата вся у флюсі і дроти дуже тонкі, більша частина їх рвалася та обломувалася від одного погляду. Помив в ацетоні, спірті та воді, просушив, перепаяв дроти. Напруги всі є, нічого не підгоріло. Що це було я не знаю. Коротке замикання через вологу. Треба цю коробочку ставити в салоні. І взагалі, я не знав про існування Secu. Взяв би Secu 3T. Зараз простіше паливну систему на інжектор змінити, ніж купувати нове МПСЗ.
Перевірте масу, той болт під АКБ. У мене вже були проблеми з МПСЗ через поганий контакт маси на кузові. Пропадала іскра. Клацав клапан ХХ. Бажано б провести окрему проводку до блока МПСЗ, щоб виключити проблеми по живленню. Але це не наш варіант))