ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > Бортовой журнал

Бортовой журнал Бортовой журнал

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 25.12.2024, 16:20   #1476
Storag
CrowHunter

Storag

Машина: Geely CK2
Длина: 19840мкм
Диаметр: 45мм
Отправить сообщение для Storag с помощью AIM Отправить сообщение для Storag с помощью Yahoo Отправить сообщение для Storag с помощью Skype™
Смех

Шось дохрена за регулювання клапанів. Там же як у тавромоторах - за шо 3000? І прокладка дорогувата. Не економиш там, де можна втричі дешевше все зробити, або взагалі самому.
Старый 26.12.2024, 16:32   #1477
Aprox

Aprox ?

Машина: класний тошнот
Длина: 192840мкм
Диаметр: 42мм

Цитата:
Сообщение от Storag Посмотреть сообщение
Шось дохрена за регулювання клапанів. Там же як у тавромоторах - за шо 3000? І прокладка дорогувата. Не економиш там, де можна втричі дешевше все зробити, або взагалі самому.
Якщо є бажаючи зробити то дешевше - ви пишіть, наступного разу запрошу на процедуру!
Старый 15.01.2025, 09:30   #1478
Aprox

Aprox ?

171 тис. км

13 тис. км з минулого ТО

Ще у грудні купив мастило та фільтри:

Вчора ото усе поміняв.

Робота 500 грн.

Але... Як завжди зі старими відерцями - тіко зачипись...

Звісно ж той клятий внутрішній лівий пильник ШРКШ... Це другий за рахунком інженегр у Рино, якому б руки у двох місцях кожну зламав би... Це той хто цей пильник вигадав! А перший - той, що систему індикації залишку палива робив... ))

Сьогодні буду міняти...

Последний раз редактировалось Aprox; 15.01.2025 в 09:35.
Aprox вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.01.2025, 11:41   #1479
Aprox

Aprox ?

Вчьора була друга частина "марлезонського балету"...
Мабуть буде ще третя...

Я взагалі не впевнений, що той пильник треба було міняти...

Коли усе розібрали, ближче подивився на оті плями, виявилося, що то антифріз з редуктора, який висить точнісенько над піввіссю... Але ж, начебто, масло там теж було присутнє... Начебто... Про всяк випадок не став відмовлятися від заміни... Тепер треба до газовщиків - перебрати редуктор та переобжати усі з'єднання по лініям обігріву редуктора...

Пильник SNR - 885 грн
Робота - 1000 грн

А ще - не дарма Рино кожного разу міняє мідне кільце на зливной пробці! Капало з пробки - поміняли кільце...

Старый 16.01.2025, 11:56   #1480
Володимир

Володимир

Машина: Ford Fusion EU 1.25
Длина: 26600мкм
Диаметр: 39мм
Отправить сообщение для Володимир с помощью ICQ

Треба на патрубки ставити пружинні хомути, бо черв'ячні потрібно постійно підтягувати, я в себе на редукторі то навіть два ставив, один біля другого щоби не сопливило.
Старый 21.01.2025, 08:50   #1481
Aprox

Aprox ?

Цитата:
Сообщение от Aprox Посмотреть сообщение
Всё сложно... Ожидал сильно больше... Проблема в том, что у логана штатный свет очень неплох, особенно, когда едешь один, без встречки - тогда прямо ваще без претензий! Что поменялось с Осрамом? Обочины стали светлыми - самое мощное впечатление, это "Вау! Я вижу обочины!" Заливка пятна стала равномерная - обычные лампы светили пятнами! Вроде бы, точно не могу сказать, чуть дальше вперёд стало светло... По яркости - тоже чуток вроде в плюс, но утверждать не берусь... Самую главную проблему - слепящую встречку, новые лампы не убавили ни на грамм... По итогу могу сказать, что лампы вроде бы получше обычных, но стоят ли они своих денег (в 3 раза дороже) - очень не уверен... Хотя бы в два раза - можно было бы о чём-то говорить... Та и с ресурсом у них могут быть вопросы...

Надо бы еще заехать проверить регулировку фар... Тогда сделать окончательные выводы...

Куплю ли себе еще раз? Пока не знаю...

Виявилось, що з ресурсом у Osram Allseason ніяких проблем! 5 років відпрацювали, й тільки зараз ліва лампа згоріла! Прикол виявився у іншому! У бардачку вошкалась стара лампа, яку я зняв, коли ставив осрами, саме її я зараз поставив замість осрама, що згоріла, й що? Вона світить більш яскраво, ніж осрам праворуч! ))) Висновок - за 5 років осрами вигоріли просто вщент, навіть проста дешева, але більш свіжа, лампа світить помітно краще! Одже, ресурсу навіть забагато! )))
Старый 15.04.2025, 10:56   #1482
Aprox

Aprox ?

Щорічний ритуал - заправка кондиціонера!

Цього разу приємна несподіванка - система була не геть порожня, а не вистачало усього 120 грамів фреону! Тошнот регенерує!

Робота + заправка 1046 грн на СТО Зігфрід на Малиновського.

Последний раз редактировалось Aprox; 15.04.2025 в 13:22.
Aprox вне форума   Ответить с цитированием
Старый 20.05.2025, 09:55   #1483
Aprox

Aprox ?

Поки форум працює - закину сюди:

Протягом років мій заправочний пристрій тихесенько собі гнив, та під час минулої спроби заправитись газом усе пішло кудись під заднє колесо...

За підсумком відбулася заміна заправочної магістралі та заправочного пристрою! Нарешті він у мене повного розиіру та не потребує додаткового перехідника!

Ще підмазали грунтом та фарбою де була пошкоджена ділянка.

Ціна питання - 1800 грн з роботою та запчастинами.

Було:

Стало:

Старый 20.05.2025, 09:57   #1484
Aprox

Aprox ?

Мене значно більше засмутило, що під горловиною фарба відстала (видно на другому фото), виявляється удар в корму від ауді пройшов не зовсім без наслідків - схоже, що заднє крило здеформувалося та повернуло форму, але фарба відстала від кромки та тепер гниє... А ще відірвало головку гвинта у тому місці... (((
Старый 20.05.2025, 14:02   #1485
Володимир

Володимир

Машина: Ford Fusion EU 1.25
Длина: 26600мкм
Диаметр: 39мм
Отправить сообщение для Володимир с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от Aprox Посмотреть сообщение
Мене значно більше засмутило, що під горловиною фарба відстала (видно на другому фото), виявляється удар в корму від ауді пройшов не зовсім без наслідків - схоже, що заднє крило здеформувалося та повернуло форму, але фарба відстала від кромки та тепер гниє... А ще відірвало головку гвинта у тому місці... (((
Заливна горловина, то напевне слабість логанів, під крилом зверху з фарби напевне тільки грунт після занурення у ванну, не знаю як на седані, а на МЦВ задній підкилок неповноцінний, на горловині зверху назбирується пісок з брудом і тримає там вологу та сіль. Я як туди заліз, то пів відра піску з болотом витряс, хоча на вигляд арка була числа.
Старый 21.05.2025, 08:53   #1486
Aprox

Aprox ?

Цитата:
Сообщение от Володимир Посмотреть сообщение
Заливна горловина, то напевне слабість логанів, під крилом зверху з фарби напевне тільки грунт після занурення у ванну, не знаю як на седані, а на МЦВ задній підкилок неповноцінний, на горловині зверху назбирується пісок з брудом і тримає там вологу та сіль. Я як туди заліз, то пів відра піску з болотом витряс, хоча на вигляд арка була числа.

Мені здається, що пісок, який тримає вологу шляпки гвинтів не відриває...

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск
Опции просмотра