ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > Бортовой журнал

Бортовой журнал Бортовой журнал

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 25.12.2024, 16:20   #1476
Storag
CrowHunter

Storag

Машина: Geely CK2
Длина: 19840мкм
Диаметр: 44мм
Отправить сообщение для Storag с помощью AIM Отправить сообщение для Storag с помощью Yahoo Отправить сообщение для Storag с помощью Skype™
Смех

Шось дохрена за регулювання клапанів. Там же як у тавромоторах - за шо 3000? І прокладка дорогувата. Не економиш там, де можна втричі дешевше все зробити, або взагалі самому.
Старый 26.12.2024, 16:32   #1477
Aprox

Aprox ?

Машина: класний тошнот
Длина: 192830мкм
Диаметр: 42мм

Цитата:
Сообщение от Storag Посмотреть сообщение
Шось дохрена за регулювання клапанів. Там же як у тавромоторах - за шо 3000? І прокладка дорогувата. Не економиш там, де можна втричі дешевше все зробити, або взагалі самому.
Якщо є бажаючи зробити то дешевше - ви пишіть, наступного разу запрошу на процедуру!
Старый 15.01.2025, 09:30   #1478
Aprox

Aprox ?

171 тис. км

13 тис. км з минулого ТО

Ще у грудні купив мастило та фільтри:

Вчора ото усе поміняв.

Робота 500 грн.

Але... Як завжди зі старими відерцями - тіко зачипись...

Звісно ж той клятий внутрішній лівий пильник ШРКШ... Це другий за рахунком інженегр у Рино, якому б руки у двох місцях кожну зламав би... Це той хто цей пильник вигадав! А перший - той, що систему індикації залишку палива робив... ))

Сьогодні буду міняти...

Последний раз редактировалось Aprox; 15.01.2025 в 09:35.
Aprox вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.01.2025, 11:41   #1479
Aprox

Aprox ?

Вчьора була друга частина "марлезонського балету"...
Мабуть буде ще третя...

Я взагалі не впевнений, що той пильник треба було міняти...

Коли усе розібрали, ближче подивився на оті плями, виявилося, що то антифріз з редуктора, який висить точнісенько над піввіссю... Але ж, начебто, масло там теж було присутнє... Начебто... Про всяк випадок не став відмовлятися від заміни... Тепер треба до газовщиків - перебрати редуктор та переобжати усі з'єднання по лініям обігріву редуктора...

Пильник SNR - 885 грн
Робота - 1000 грн

А ще - не дарма Рино кожного разу міняє мідне кільце на зливной пробці! Капало з пробки - поміняли кільце...

Старый 16.01.2025, 11:56   #1480
Володимир

Володимир

Машина: Ford Fusion EU 1.25
Длина: 26520мкм
Диаметр: 38мм
Отправить сообщение для Володимир с помощью ICQ

Треба на патрубки ставити пружинні хомути, бо черв'ячні потрібно постійно підтягувати, я в себе на редукторі то навіть два ставив, один біля другого щоби не сопливило.
Старый 21.01.2025, 08:50   #1481
Aprox

Aprox ?

Цитата:
Сообщение от Aprox Посмотреть сообщение
Всё сложно... Ожидал сильно больше... Проблема в том, что у логана штатный свет очень неплох, особенно, когда едешь один, без встречки - тогда прямо ваще без претензий! Что поменялось с Осрамом? Обочины стали светлыми - самое мощное впечатление, это "Вау! Я вижу обочины!" Заливка пятна стала равномерная - обычные лампы светили пятнами! Вроде бы, точно не могу сказать, чуть дальше вперёд стало светло... По яркости - тоже чуток вроде в плюс, но утверждать не берусь... Самую главную проблему - слепящую встречку, новые лампы не убавили ни на грамм... По итогу могу сказать, что лампы вроде бы получше обычных, но стоят ли они своих денег (в 3 раза дороже) - очень не уверен... Хотя бы в два раза - можно было бы о чём-то говорить... Та и с ресурсом у них могут быть вопросы...

Надо бы еще заехать проверить регулировку фар... Тогда сделать окончательные выводы...

Куплю ли себе еще раз? Пока не знаю...

Виявилось, що з ресурсом у Osram Allseason ніяких проблем! 5 років відпрацювали, й тільки зараз ліва лампа згоріла! Прикол виявився у іншому! У бардачку вошкалась стара лампа, яку я зняв, коли ставив осрами, саме її я зараз поставив замість осрама, що згоріла, й що? Вона світить більш яскраво, ніж осрам праворуч! ))) Висновок - за 5 років осрами вигоріли просто вщент, навіть проста дешева, але більш свіжа, лампа світить помітно краще! Одже, ресурсу навіть забагато! )))

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск
Опции просмотра