![]() |
|
|
#351 | |
|
Цитата:
Можливо це в тебе тому, що дивився з телеіону?? Я дивлюсь на компі.
|
|
|
|
#353 | |
|
Машина: класний тошнот
Длина: 193290мкм
Диаметр: 44мм
|
Цитата:
|
|
|
|
#354 |
|
Нічесє. Тут ще й користувачі присутні)).
Тепер зрозуміло, з-за кого сервер завжди перевантажений))).
|
|
|
|
#356 |
|
Машина: тавр уехал,,
Длина: 2000мкм
Диаметр: 35мм
|
Креативненько,але зрозуміло.
Користувачі різні бувають,я скоріш читатель ніж писатель) але заходжу практично щодня,ото і перегруз. |
|
|
|
|
|
#357 |
|
Почав черговий профілактичний ремонт Таврії. Мета підварити, підфарбувати, щось підшумити, щось антикорити, і так далі.
Зняв двері, хочу прибрати іржу що пішла по низу, та петлі полагодити. . Мені варив пороги та низ дверей свого часу Starscream. Як можна було, так не долуго зробити цю роботу? Тільки тепер я це бачу. Коли зняв двері. Він робив не знімаючи дверей, зараз це гарно видно. Тому ближче до петель, де було не зручно, і зроблено не якісно. Тому там і іржа пішла. З середини, дверей, взагалі голий метал. Ні грунта, ні фарби, ні гермета. Він і не збирався там герметинаносити, бо навіть заусенки з порізаного метала не видалені. Це ж ази. Будеш чи ні там мазати, а заусенки мають бути зчищені! Тепер мені треба мучітись, їх видаляючи, а йому тоді, з зрізаним низом - 20 секунд. Та я ще тоді, не придивляючись, що там, запшикав туди антикор. Тепер, щоб ліг грунт і фарба, все вимиваю. По цих заусенках. Як можна так робити справу? Не розумію таких людей. Це при тому, що я не заперечував ціну яку він назвав, і не підганяв. Не знаю, де він зараз. Чим займається? Хоча з великою ймовірністю, здогадуюсь. Перероблю. Хочеш якісно - роби сам!
|
|
|
| Опции темы | Поиск в этой теме |
| Опции просмотра | |
|
|